Alıntı arat1969 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar iki gun sonra motoruma bindim.... iki gündür bir saniye aklimdan cikmadi desem yalan olmaz... demek ki ben motor zehirlenmesine maaruz kalmisim... hayir olan evliligime olacak... hanim henuz isyan bayragini acmadi ama sanirim az kaldi... neyse bindim bugun motoruma kadikoy e indim, moda caferaga gezdim... agir agir ve keyfini cikartarak.... ancak ne yazikki bir iki tane agresif surucu abimiz sagli sollu daldi... baktim fena geliyorlar gaz kestim ve yol verdim.... sinirlenecegime islik caldim, tebessum ederek kizginligimi dizginledim... iyi geliyormus haberiniz olsun... neyse donduk caddeye... trafik sahilde kiziltoprak - caddebostan migros arasi felc... megersem bisiklet yarisi bitince sahil hattinda dubalar kaldirilacagi icin trafigi migrosun oradan kesmisler.... cektim motorumu migrosun onune... biraz trafigi seyrettim... derken bir yigin insan trafik polislerinin uzerine tacize varacak sekilde geldi... sanki polis arkadaslarin kusuru imis gibi... hatta bi abi.." verin amirini ben kufur edecegime " kadar getirdi... sanirim memur arkadaslarin genc olusu insanlari bu kadar ileri goturdu.... neyse sonra dondum ve caddeden eve gittim.... dusundum de sabaha kadar gitsem gelsem doymam
herhalde... varmi bunun bir ilaci arkadaslar.... (panzehir hesab- yok ama biliyorum ben)

bu arada motorla ilgili de bir iki sey soylemeden gecmeyecegim.... motoru aslinda oldukca yogun trafikte kullaniyorum... buna ragmen hava sogutmalimolmasinin bir zararini gormedim... belki sicak havalarda daha farkli olacaktir... 220 km oldu.... yine de egsozun sesi biraz acildi gibi.... bir iki kere gazi tam actim... ve hic de oyle sakin bir motor degil ( 150 lik diye ben bile
hor goruyordum ) gazi acinca guzel uzuyor.... bu arada bu hafta icinde ise mutlaka bir gun motorla gidecegim... hani e5 korkutmuyorda kopruden cekinmiyor degilim... ruzgarin nasil olacagini ve ne kadar etkili oldugunu tahmin edemiyorum....gorusuruz arkadaslar....
kardeşim bi hafta sonu da bizle gez nasıl bir tutku olyor toplu sürüşün anlarsın .biz cumartesi topşlatık ilk defa denedim tadı daha bi başka