köprüden ilk geçisi anlattim... dönüsü anlatmazsam olmaz... bir kere cok rahat oldugunu söylemeliyim... büyük keyifmis... tabii hava cok guzeldi... coknhos esiyordu... üfül üfül gectim... tabii hava soguk olsa ve esse o kadar keyifli olmazdi... neyse gelelim , bence günün konusuna... her ne kadar tacizlerden ve dikkatsizsuruculerden sikayet etsek de kendimizi de sorgulamaliyiz... bugun dikkat etmeseydim taksici bir arkadasimiz ezip gececekti... hep ekmek parasidir ya kactim gecti gitti... 50 metre sonra trafige takildi kaldi... yanindan gectim gittim... beni riske attigiyla kaldi... takilmadim.. oldu bitti... adi ustunde "ekmek parasi"
neyse bir de iyi seylerden bahs edelim... bugun iki kere arac suruculerinden jest gördüm... bir tanesi 520 bmw ydi... önüne ciktim.. tehlikeli degildi ama gaz kesmek zorunda kaldi hafif... tesekkur ettim "el isaretiyle"... daha s.onra kendisine yol verdim ve o da tesekkur ederek yanimdan gecti gitti... daha sonra hasanpasa da bir arac yol verdi ve yine kendisine tesekkur ettim... sonucta o iyi bir sey yaptigini fark etti... benim de bunu onore ettigimi ve saygi duydugumu gordu... hepimiz karsilikli yapilan saygiya ufak mimiklerle tesekkur edersek herkesin birbirine saygisi artarak devam eder galiba...![]()

DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)