Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Barış'ın Spyderı ve İlk Kazası :)

:mrgreen:Merhaba Arkadaşlar,

Dün Barış'la (Nam'ı Değer Realist:mrgreen izin günümüzdü. Malum izin günlerimiz biraraya gelince samanlık seyran oluyor. Bizde dedik düşelim yollara Sabah yağmur bir atıyor bir kesiyor. Barış'ın garajda sigaraları yakmış düşünüyoruz. Çıksak mı çıkmasak mı diye Aslında Barış motorum ıslanırsa çamur olursa naparım diye düşünüyor, bende yola çıkarsak 16:00 da başlayacak olan oğlumun yılsonu gösterisine geç kalırsam hanım beni tefe koyar diye düşünüyorum. Ama bu düşüncelerimizi birbirimize belli etmiyoruz :mrgreen:. Barış şort giymiş üstüne dizlik takmış. Diyorum bak pantolon giy rüzgar alır hasta olursun ama dinleyen yok

Neyse düştük yollara nereye gidelim derken sirkeciye gidelim. Her zaman hayal ettiğimiz kasktan görüşme sistemi için fiyat araştıralım dedik. Meşhur motorcular sokağında dolaştık en ucuz sistem 600 TL. idi. Hatta iki arkadaş o parayı vermişler kasklara cihazları bağlatmışlar bir türlü görüşemiyorlardı. Bizim Barış'ın aklına hemen bir hinlik geldi. Doğubank'a girdik 2 tane telsiz kulaklığı aldık. Tanesini 25 TL idi. Barış'ın evde maşaallah tam bir telsiz deposu var. Nereden bulduysa o kadar telsizi. Yanında 1 tane telsiz getirmiş. Kulaklığı taktık mikrofonun orada bir mandal var ona basınca konuşuluyor. Aleti dükkanda test ettik sonra eve gelince tam testini de yaptık gerçi. Sonuç olarak 50 TL ye işi çözmüş olduk.

Neyse Sirkeci'den Kemerburgaz yollarına düştük. Tam kemerburgaz'a giriyoruz. Girişte bizim oto yıkama Ekrem Abi vardır. Barış önce ben arkada Ekrem Abi'ye bir korna bir el sallama derken baktım bizim Barış Kaldırıma bayağı yaklaşmış...

Önce beyaz bir toz bulutu belirdi önümde :mrgreen: Meğer Barış motorun sağ ayak koyma yerini kaldırıma geçirmiş :? Daha sonra bir yılan misali bir sağa bir sola yalpalayan Barış'ı gördüm. İşte o an hiçbirşey yapamıyor olmak çok zor oluyormuş onu anladım. Neyse Barış bir sağ bir sol derken düşmemek için canla başla uğraaşıyor. Baktım ne düşüyor ne toplayabiliyor yanımda silah olsa çekip vurayım bitsin bu işkence diye düşünürken motor sola Barış sağa doğru birbirlerinden ayrıldılar :mrgreen: Motor hemen kendi sağına yattı durdu. Bizim Barış nasıl yaptıysa arkası bana dönükken jimnastikçilere taş çıkartırcasına havada bir burgu yapıp vücudunu bana doğru çevirdi ve totosunun üzerinde hani denizin üzerinde taş sektiririz ya onun gibi 2 kere sekerek oturdu. Tabi bünye ağır olunca fazla sekemedi yazıııkkk

Neyse ben motoru bıraktım hem güler hem koşarım misali yarıla yarıla koşarken. Aynı çeviklikle kalkan Barış benden önce motoruna ulaşıp bir hamlede motoru yerden kaldırdı. Karbüratörden yere akan benzini görünce rengi benzi soldu tabi haliyle. Önce motoru sonra Barışı inceledik İkisi de sağlam duruyordu. Taa ki Barış 80 TL verip yeni aldığı elciğin sivri ucunun artık yana değil yere baktığını görene kadar.

İşin özeti dünden beri bu çocuk foruma bu kazayı neden koymaz diye düşünüyorum. Sanırım hala elcik için göz yaşı döküyor olmalı... Uzun mu oldu ne çenem çok düştü gene Barış gelsin o devam etsin biraz da ....

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Geçmiş olsun. :| Barış'ta da Spyder'da da hasar olmaması sevindirici.

HannibALGan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Aktaş
    Satınalma & Muhasebe
     Gitti Süheyla...
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Fıkra gibi anlşatmışsın müdür, soluksuz okudum Umarım başka kaza bela olmaz...
    Satın Alınmayacak Şey Yoktur; Yeter ki İYİ FİYAT Ver!...

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    barış arkadaşımıza geçmiş olsun elcik için üzülmesin yenisi alınır takılır. kendine bir zarar gelmemiş ona şükürler olsun. sanırım motordada elcik dışında bir hasar yok.

ecel felek
    satış danışmanı
     RR 350-E6 DAYTONA
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    çok geçmiş olsun...allah daha beterinden korusun...çok güzel bir paylaşım olmuş

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    çok geçmiş olsun allah korumuş daha kötü bir durum olmamış bununla ı çıkmış olsun allah birdaha göstermesin

kurye61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgayergün
    petshop toptancısı
     simdilik mondikal 150 mcx
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla foto roman gibi sürükleyici bir olay ama arkadaşa gecmiş olsun bir kaza bu kadar güzel anlatılır anlatanında ağzına sağlık allah korumuş

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı kurye61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla foto roman gibi sürükleyici bir olay ama arkadaşa gecmiş olsun bir kaza bu kadar güzel anlatılır anlatanında ağzına sağlık allah korumuş
    Çok geşmiş olsun.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Çok geçmiş olsun.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

inancalio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inanç Ali Özdemir
    Reklamcı
     Honda XL650 Transalp
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Geçmişler olsun... Tuhaf gelecek ama kaza bile keyifli olmuş yahu :D
    hele şu kısıma bayıldım:
    Neyse Barış bir sağ bir sol derken düşmemek için canla başla uğraaşıyor. Baktım ne düşüyor ne toplayabiliyor yanımda silah olsa çekip vurayım bitsin bu işkence diye düşünürken motor sola Barış sağa doğru birbirlerinden ayrıldılar
    En kötü kazanız / kazamız böyle olsun

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)