Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulTayfun Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
caponord
Samsun
B Rh (+)guguklumu .....la yarıldım yine gece gece ... :lol: :lol: :lol: oolm sen hastasın yaa....bi doktora git bi baktır ayarlarına.. :P :P :P :P bu saatde bööle espiriyi nerden buluyonda çıkarıyon... :P :P
İstanbulbende bi ara kum saati düşünmüştüm ama motoru çevirmek zor geldi 150 kg baba yaa,
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
Antalyaben kullanıyorum arkadaslar cok memnunum..su mu almıyor...acık otoparkta kaldıgı halde hic bisicik olmadı..masallahh...
tesekkürler ozan![]()
İstanbulsizin motor class modelmi acaba?azelia Nickli Üyeden Alıntı
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
caponord
Samsun
B Rh (+)nassiiiii....huhahahhhaa.....OnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yada şöyle yapalım, herkeş arka sisi barına duvar saati taksın kojaman, gurup sürüşü yaparken herkes önündeki motorun saatine bakarak olayı çözer, en öndekide baksın artık başının çağresine alla alla :evil:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Kumandanım sizin gidon T olmasaydı ne yapacaktınız çok merak ediyom falla :D
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)merak etmene gerek yok koçum direksiyonada bi bar yapar üstüne altlarına dantel koyarak döşerdim (direksiyon camlı bar) :evil: :evil: :evil: :P :P :P :PTayfun Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)