merhaba hocam radyotör setine ne diyorsun bana sadece fan lazım ama dersenki radyotörü ile veriyorum o şekildede alırım güzel bi fiyat verde ilgilenek![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd250E-9
İstanbul
0 Rh (+)merhaba hocam radyotör setine ne diyorsun bana sadece fan lazım ama dersenki radyotörü ile veriyorum o şekildede alırım güzel bi fiyat verde ilgilenek![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)Arka istop ve sırt dayama olabilir satılmadı ise ne kadar...özel mesaj atabılırsenız sevınırım...
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
dd250E-9
İstanbul
0 Rh (+)hocam radyatör fan işini mecburen serviste hallettim ama başka bişeyler lazım olursa direk seninle irtibata gececeğim teşekkürler
DD 250E 9
tekirdağ
AB Rh (+)Selam arkadaşım bana sele altında bulunan akü ve hava filtresinin dış kısmındaki kapaklar lazım.
Satılmnadıysa almak istiyorum
-
Ankara
Regal Raptor 250E-9
İzmir
A Rh (+)Hocam, Koruma demiri (iyi durumda ise eziği vs si yoksa ) , ön cam, ve ön arka jantlar, ön fren merkezi ve kaliperleri için ne istiyorsun ?
-
Ankara
regal raptor dd 250 9b
eskişehir
A Rh (+)merhaba dostum hala elinde parca kaldıysa bana aku yan kapakları lazım su krom kaplama plastik kapaklar fiyat ve temin durumu hakkaında bilgi verirsen cok mutlu olurum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)