Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Plaka Transferi Hakkında bilgi.

Merhaba arkadaşlar

forumda bilen biliyorum RR 250'im hurdaya ayrıldı yatıyor depoda param parça bir vaziyette.

yeni bir motorsiklet alacağım ancak plakayı dahil ettirmeyeceğim RR'ımdaki Plakayı nasıl transfer ettirebilirim yeni motorsikletime ve transfermi ettirsem? yoksa plaka ruhsat dahil mi alayim hangisi daha karlı olacaktır benim için hiçbir bilgim yok

detaylı bir şekilde anlatabilirseniz makbule geçecektir bu yakınlarda yeni motorsiklet alacağım

teşekkür ederim.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,694
    Beğenilmiş
    7,114
    konunun detayını pek bilmiyorum fakat biran evel makinayı hurdaya çıkarma işlemini yapıp verği dairesine bildir verği dursun detaylı bilğiyi trafik işlemleri yapan dükkanlardan ögrenebilirsin kolay gelsin

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim Celil abi Çarşamba günü motorsikletimi alayimde gün içinde sağa sola koşturur hallederim işlerimi 2011 ilk 6 aylık vergisini ödemedim daha onuda trafik şubeden filan nerdense yaptırcam artık takipçiyle bir görüşeyim bakalım ne yol göstercek
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)