Kazasız belasız kullanın inş... neden düştün acaba? sende benim gibi yenimi başladın motorsiklete, yoksa şansızlıkmı? Bu arada ayıp değildir sorması karşıyakada nereden ne kadara aldın?:?:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)Kazasız belasız kullanın inş... neden düştün acaba? sende benim gibi yenimi başladın motorsiklete, yoksa şansızlıkmı? Bu arada ayıp değildir sorması karşıyakada nereden ne kadara aldın?:?:
RR Daytona 350
İzmir
B Rh (+)Evet, tahmin ettiğin gibi yeni başladım vitesli motosiklete...İlk binişlerimden birinde kırmızı ışıkta durmaya çalışırken düştüm. Küçük bir şeydi ama olan aynaya oldu.
Karşıyaka'ya Altınyol'dan girişte hemen solda (Alaybey tersanesinin karşısında) Karşıyaka Motosiklet var. Ben oradan aldım. KDV dahil 7.300 TL ödedim (nakit).
Selamlar.
250 E9
istanbul
0 Rh (+)biraz gelişmelerden bahsedeyim.cok şükür hiç düşmedim.motor şuan 30 km de.ilk kez vitesli motoru kendi aracımda kullandım.bayiden eve getiremediğim için minibüsle ev getirdiler.arkadaşım anlattı şu debraj falan diye (gülmeyin
) bende aldım biraz cesaret biraz gaz ama cok kolay ve keyifli geldi stop ettirmedim hiç.bir kere trafiğe cıktım.yokuş aşağıya giderken bir kere kaza atlattım cok kötüydü.önüme arac cıktı bende ön frene bastım motor sendeledi 50-60 km gibi bir hızdaydım.ayaklarımı sürttüm cok korktum kenara cekip bir sigara içtim daha sonra ön freni az arka freni biraz daha fazla ikisini bir arada kullanmaya başladım.100cc lik bir motora göre oldukca güçlü.bugün ilk kez arkamda bir kişi ile yola cıktım.cekişin biraz düştüğünü farkettim ama sorun olmadı artık cesaretim geldi daytonayı dört gözle bekliyorum.bu arada beyazı da gelecekmiş.ve sınırlı sayıda.ama şimdi diyorum ki iyiki küçük motor almışım.en azından 200 km lik bir tecrübe gerekir diye düşünüyorum tabi hiç bilmiyorsanız
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)başta insanın gözü korkuyor fakat kısa sürede alışıyor kazasız belasız sürüşler![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)