| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
V strom
istanbul
0 Rh (+)şimdiden hayırlı uğurlu olsun alper ismini çok duyuyoruz ama tanışmak nasip olmadı henüz

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eyvallah kardeşim sagol ama motor değişti biraz önce sym gts250 almak için biriyle el sıkıstım kapora verdim yarın satısını alıcam neye nıyet neye kısmet
kardeşim en kısa zamanda gorusmek dılegiyle ilk fırsatta bulusma ayarlıyıcam o zaman gorusuruz
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eyvallah kardeşim ilk defa scooter alıcam vallahiç aklıma gelmezdi bir gün scooter alıcagım bakalım chopperdan sonra nasıl olacak hislerimi burdan paylaşırım
![]()
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)plastıkten motormu olur dedıgın gunlerı unutmadık...![]()
hayırlı olsun alper'ım.Allah kaza bela vermesın.
sen olumlu yazarsan bende bı maxi bakacagım.gercı gonlum burgman da ama hayırlısı olsun dıyelım...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)alper ve scoter inanmıyorum atık profil resmini değiştirmen lazım :mrgreen:
şaka bir yana hayırlı olsun kazasız belasız keyifle binersin işallah kullanmaya başladıktan alıştıktan sonra rahatlıgı konforuna bayılıcaksın uzayda sana eşlik eder![]()
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)En guzeli Alper kardesim.
Zaten motoru amaca yonelik almali. Amac evden ise gitmekse scooter isini fazlasiyla gorur. SYM iyidir...
yol yapalım yol

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)arkadaslar cok tesekkurler selcuk kardesımın dedıgı gıbı sadece ıse gıdıp gelmek amaclı aldım.Ama hosuma gıtmedide degıl bu kadar rahat olacagını ve kullanımı bu kadar keyıflı olacagını dusunmemıstım diger canavarlardan sonra oyuncak gıbı geldi valla
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)