Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni makinelerde koku olması normal..Yokuşta fazla debriyaj kullandıysan balatadan gelmiş olabilir.. İlk 300 km de seni motoru devirli kullanmaya zorlayan yokuş gibi yerlere girmemeye çalış..Kolay gelsin
    Hiç debriyaj kullanmadım açıkçası..yani direkt 2 den 1 e aldım ve durmadan sabit gazla çıktım...Yokuşlara girmemeye çalışıyorum ama evime de giden bi dik yokuş var:( nasıl olacak bilemedim valla...:( En iyisi 250km daha yapıp eve gitmek galiba

Bu arada mesela 4. viteste giderken ışıklarda durmak için debriyajı çekiyorum; hafif arka fren+ön fren ışıklarda duruyorum... sonra 1. vitese alıp sonra boşa almak istiyorum. ama 1. vitese aldıktan sonra nedense boşa atmak uğraştırıyor. Yanlış birşey mi yapıyorum acaba?

Bu arada sağda solda okuduklarımdan rodaj için 55km yi geçmiyorum ve "6000 deviri geçmeyin deniyor" devir saati olmadığından sonuç olarak, motoru devirli kullanmamaya çalışıyorum... sabit hızda gitmeyip "vites alışsın" diye 3-4-5 ve 5-4-3 vites değiştirmeye çalışıyorum. Doğrumudur?
    Konu guento tarafından (11.June.2011 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)