zincir fan musuru v.s. 400 liralik bakim yapildi ama biraz dur kalkli trafikte veya rampali yolda motor yine hararet yapiyor. kirmizi isik yaniyor ama fan bi turlu devreye girmiyor. bunun sebebi ne olabilir acaba? bu arada fan musuru yeni degisti
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 350 daytona (beyaz=))
istanbul
B Rh (-)zincir fan musuru v.s. 400 liralik bakim yapildi ama biraz dur kalkli trafikte veya rampali yolda motor yine hararet yapiyor. kirmizi isik yaniyor ama fan bi turlu devreye girmiyor. bunun sebebi ne olabilir acaba? bu arada fan musuru yeni degisti
WAINAKH VU SO
-
Ankara
A Rh (+)sebebini bilemiyorum ama ben manuel'e almıştım fanları başım ağrımamıştı.
elektrik aksamını bi kontrol ettiriniz oradanda olabilir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)kolay bir işlem tüm servisler yapar araya bir anaktar takılıyor sen anaktarı açınca fan sürekli çalışıyor![]()
Marauder 800
İZMİR
A Rh (+)Benim motorun önce müşürü gitti. Değiştirdim bir kaç gün sonrada fanı gitti. Onuda değiştirdim. Cumartesi ben de manual fana geçeceğim.
regal raptor 350 daytona (beyaz=))
istanbul
B Rh (-)uzun vadede fan motoruna zarar verir deilmi abi motora deil fan motoruna. yani sezonluk yapılsa mesela yazlık . yaz geliyo saga sola tatile pikniğe falan gitmeyi planlıyorum cunku. fan motoru uzun vadede gider diyosan sıkıntı olmaz çok uzun vade tutmuyucam motoru yıl sonu üst seviyeye geçicem inşallah
WAINAKH VU SO
Regal Raptor DD250E-9
Antalya
A Rh (+)fan musurunun hemen arkasına role takılıyor ve musurun bozulması onlenıyor.
ustanın acıklaması ; musur devreyı actıgında fanlar bır anda voltajı cekıyor ve musuru bozuyor araya role atarsan musure gıden voltaj degısmeyecegınden sorun olmuyor ortalama 7 8 aydır bu sekılde kullanıyorum ne musurde ne fanlarda en ufak problem yok sımdı motor dagınık toplansın musur nası baglanır ustadan ogrenıp semasını atarım buraya ;)
biz gökyüzüne inanırız sunroof a değil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)