benım kı tam 20000 km de gıttı gecmıste de hor kullanılmıs zaten ama bundan sonra 50000 e kadar sorun cıkarmayacagını tahmınedıyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E-9
Antalya
A Rh (+)benım kı tam 20000 km de gıttı gecmıste de hor kullanılmıs zaten ama bundan sonra 50000 e kadar sorun cıkarmayacagını tahmınedıyorum.
biz gökyüzüne inanırız sunroof a değil.
Marauder 800
İZMİR
A Rh (+)Öncelikle geçmiş olsun. Bizimde başımıza gelmişti. Araya ustayı sokup 150 TL ye aldık. Ustada 100 aldı. Tanıdık biri varsa ucuza kapatabiliyor. Bilgine.
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)geçmiş olsun arkadaşım.
yaptırdıktan sonra neye ne kadar ödediğin şeklinde bilgi verirsen sevinirim.
bu arada imzan çok hoşuma gitti. sanırım 2006 2007lerde falan harley live by it reklamında geçiodu
we believe the sky and we dont believe the sunroof direk gözümde canlandı.bilinçaltı işte nasıl bi anda geldiyse aklıma :D hatta gaza gelip youtube dan araştırıp tekrardan izledim :D
Regal Raptor DD250E-9
Antalya
A Rh (+)detaylı olarak notalır sıze aktarırım
-
Ankara
A Rh (+)ajmix hangi vites dişlilerin arızalı? yoksa set olarakmı kırılıp çatladılar belki benimkilerle kontrol ederiz bende sağlam olup sende arızalı olan birşeyler olabilir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Regal Raptor DD250E-9
Antalya
A Rh (+)sanırm 2. vıtes zaten senın yanına gelıcem bı sendekılerı almak ıcın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)