Hesaplarımıza göre Mayıs Haziran aylarında abimle ben de aranızda oluruz. Bizim çadırlı planlarımız da var..![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Hesaplarımıza göre Mayıs Haziran aylarında abimle ben de aranızda oluruz. Bizim çadırlı planlarımız da var..![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ANKARA harikasınız işallah bu yaz sizinde güzel bir gurubunuz olacak![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)birikim değil abi
karşılaştığım bir sorun ise hiç acımam çözerim. bilmediğim bir çok şey var ancak genel olarak çoğu şeyde ustaya ihtiyaç duymuyorum duyduğum zamanlardada alo diyerekten neyin nerden olduğunu öğrenip yapabiliyorum
yoksa karşılaşmadığım bir sorunda bende bakakalabiliyorum.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)