| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)birikim değil abi
karşılaştığım bir sorun ise hiç acımam çözerim. bilmediğim bir çok şey var ancak genel olarak çoğu şeyde ustaya ihtiyaç duymuyorum duyduğum zamanlardada alo diyerekten neyin nerden olduğunu öğrenip yapabiliyorum
yoksa karşılaşmadığım bir sorunda bende bakakalabiliyorum.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)yok be abi :D sök toplamaya çalış ama toplama aman Allah korusun yanlış toplama olur sonra masraf çıkar
parçaları tanıdıktan sonra sıkıntı yok.
ben sökerken an ve an resim çektim hepsini numaralandırdım ve resime paint ile açıklama ekledim şuraya ait buraya ait diye sıkıntı olmuyor bir vakit sonra alışıyor insan
usta yapıyorsa bende bizde yaparız dimi. boza boza öğreneceğiz
işçiliğie vereceğim paraya tamir ederken sigaramı biramı alır tadını çıkarta çıkarta yaparım
veya extra aparatlar alırım
garantisi yoksa zamanın varsa uğraş abi zaten kış vakti aktif kullanılmıyor at garaja biryere başla parçalamayaama çırak tut yanına yalnız çok zor oluyor
dediğim gibi boza boza öğreniliyorbenim mesleğim bilgisayar .. boza boza geldim buralara :P :D
dipnot: hp ürünü olan var ise irtibata geçsin servis konusunda yardımcı olurum.
Konu Emix tarafından (16.January.2012 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)altındakini tanıman gerek dostum onunla bütün olabilmen için![]()
benim ufak tefek etik kurallarım vardır
tanımadığım motorsiklete binmem.
kasksız bakkala bile gitmem.
aynasız motorsiklete kattiyen binmem çok pis rahatsız olurum
ve garaja kapatmam motorumu illaki süreceğim onu :D sürmediğim/süremediğim zamanlar dışarıda durunca o rahatsız oluyorum böyle nasıl desem içim bi kötü oluyor :D
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)arkadaşlar havalar düzeldi, açtık motoru allahın izniyle kazasız bir mevsime başladım ancak ankara dan kimler var, görüşelim bir organizasyon planlayalım ne olursa, maksat bir araya gelmek ve motor sürmek..
yolunuz ve farınız açık olsun...
bekliyorum ....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)