Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence ankaralılar sana iyi baksınlar sendeki birikim bende bile yok
    birikim değil abi

karşılaştığım bir sorun ise hiç acımam çözerim. bilmediğim bir çok şey var ancak genel olarak çoğu şeyde ustaya ihtiyaç duymuyorum duyduğum zamanlardada alo diyerekten neyin nerden olduğunu öğrenip yapabiliyorum

yoksa karşılaşmadığım bir sorunda bende bakakalabiliyorum.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birikim değil abi

karşılaştığım bir sorun ise hiç acımam çözerim. bilmediğim bir çok şey var ancak genel olarak çoğu şeyde ustaya ihtiyaç duymuyorum duyduğum zamanlardada alo diyerekten neyin nerden olduğunu öğrenip yapabiliyorum

yoksa karşılaşmadığım bir sorunda bende bakakalabiliyorum.
    bende senin gibi arıza karşısında araştırarak çözüme varıyorum ama bir farkla ben motor bloguna girmeye cesaret edemiyorum :mrgreen:

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende senin gibi arıza karşısında araştırarak çözüme varıyorum ama bir farkla ben motor bloguna girmeye cesaret edemiyorum :mrgreen:
    yok be abi :D sök toplamaya çalış ama toplama aman Allah korusun yanlış toplama olur sonra masraf çıkar

parçaları tanıdıktan sonra sıkıntı yok.

ben sökerken an ve an resim çektim hepsini numaralandırdım ve resime paint ile açıklama ekledim şuraya ait buraya ait diye sıkıntı olmuyor bir vakit sonra alışıyor insan

usta yapıyorsa bende bizde yaparız dimi. boza boza öğreneceğiz

işçiliğie vereceğim paraya tamir ederken sigaramı biramı alır tadını çıkarta çıkarta yaparım
    veya extra aparatlar alırım

garantisi yoksa zamanın varsa uğraş abi zaten kış vakti aktif kullanılmıyor at garaja biryere başla parçalamaya ama çırak tut yanına yalnız çok zor oluyor

dediğim gibi boza boza öğreniliyor benim mesleğim bilgisayar .. boza boza geldim buralara :P :D

dipnot: hp ürünü olan var ise irtibata geçsin servis konusunda yardımcı olurum.
    Konu Emix tarafından (16.January.2012 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok be abi :D sök toplamaya çalış ama toplama aman Allah korusun yanlış toplama olur sonra masraf çıkar

parçaları tanıdıktan sonra sıkıntı yok.

ben sökerken an ve an resim çektim hepsini numaralandırdım ve resime paint ile açıklama ekledim şuraya ait buraya ait diye sıkıntı olmuyor bir vakit sonra alışıyor insan

usta yapıyorsa bende bizde yaparız dimi. boza boza öğreneceğiz

işçiliğie vereceğim paraya tamir ederken sigaramı biramı alır tadını çıkarta çıkarta yaparım
    veya extra aparatlar alırım

garantisi yoksa zamanın varsa uğraş abi zaten kış vakti aktif kullanılmıyor at garaja biryere başla parçalamaya ama çırak tut yanına yalnız çok zor oluyor

dediğim gibi boza boza öğreniliyor benim mesleğim bilgisayar .. boza boza geldim buralara :P :D

dipnot: hp ürünü olan var ise irtibata geçsin servis konusunda yardımcı olurum.
    yahu bak şimdi imrendim sana bana göre kenan sofuoğlu olsan da kendi motorunu kendin yapamıyorsan iyi motorcu değilsin tabi biyere kadar mesela ben çok hevesliyim ama bi türlü cesaret edemem

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bak şimdi imrendim sana bana göre kenan sofuoğlu olsan da kendi motorunu kendin yapamıyorsan iyi motorcu değilsin tabi biyere kadar mesela ben çok hevesliyim ama bi türlü cesaret edemem
    altındakini tanıman gerek dostum onunla bütün olabilmen için

benim ufak tefek etik kurallarım vardır

tanımadığım motorsiklete binmem.
    kasksız bakkala bile gitmem.
    aynasız motorsiklete kattiyen binmem çok pis rahatsız olurum
    ve garaja kapatmam motorumu illaki süreceğim onu :D sürmediğim/süremediğim zamanlar dışarıda durunca o rahatsız oluyorum böyle nasıl desem içim bi kötü oluyor :D

TIGERCLAWS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oğuzhan kaplan
    subay
     Regal Raptor DD250E-9B
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

hadi ankara !!!

arkadaşlar havalar düzeldi, açtık motoru allahın izniyle kazasız bir mevsime başladım ancak ankara dan kimler var, görüşelim bir organizasyon planlayalım ne olursa, maksat bir araya gelmek ve motor sürmek..

yolunuz ve farınız açık olsun...

bekliyorum ....

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TIGERCLAWS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar havalar düzeldi, açtık motoru allahın izniyle kazasız bir mevsime başladım ancak ankara dan kimler var, görüşelim bir organizasyon planlayalım ne olursa, maksat bir araya gelmek ve motor sürmek..

yolunuz ve farınız açık olsun...

bekliyorum ....
    Haftasonlari uygunum.

Cevizlidere de oturuyorum

Ertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ertan duygu
    ortopedi teknikeri
     yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2 güne alıyorum regalim insallah. konunun takipçisiyim. hatta + 1 arkadaş da var chopper lı 2 motor geliriz =)

TIGERCLAWS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oğuzhan kaplan
    subay
     Regal Raptor DD250E-9B
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar motorunu alan ve hazır olan en azından bir yerlerde buluşup çay içmeye bana burdan yada cepten haber verirse ben yavaştan grubu toplamaya başlıyorum... herkese saygılar sevgiler....
    Oğuzhan KAPLAN
    506 863 46 43

Mert İzgi
    Turizm
     Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Bende Varım

Herkeze Merhaba,
    Sonunda Bahar geldi gibi, ( bugünü saymazsak) Ankaradaki Tüm aktivitelere bende Spyder'imle varım, en yakın zamanda görüşmek dileği ile.

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)