Motoru kapadım, bakalım bikaç aya açarız artık, havalar ısınmaya başlayınca iletişimde mutlaka kalalım, neticede tek başına gezmek ekipçe gezmek kadar zevkli olamaz... görüşmek üzere şimdilik..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)Motoru kapadım, bakalım bikaç aya açarız artık, havalar ısınmaya başlayınca iletişimde mutlaka kalalım, neticede tek başına gezmek ekipçe gezmek kadar zevkli olamaz... görüşmek üzere şimdilik..
-
Ankara
A Rh (+)hayvan gibi kar başladı dün :D çıkılmaz valla
motorsikletim yok henüz almadım ankarada kiralayacak yer biliyorsanız kiralar katılırım.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)benide yazında motorsiklet kiralayan yer ender heralde ankarada? yabancısıyım buranın yenisim![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
regal raptor 250 e 9
ankara
A Rh (+)iyide bu konu halla günçelmi eğer öyleyse bende varım![]()
Konu tunaypsr tarafından (16.January.2012 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Hesaplarımıza göre Mayıs Haziran aylarında abimle ben de aranızda oluruz. Bizim çadırlı planlarımız da var..![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ANKARA harikasınız işallah bu yaz sizinde güzel bir gurubunuz olacak![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)