2 güne alıyorum regalim insallah. konunun takipçisiyim. hatta + 1 arkadaş da var chopper lı 2 motor geliriz =)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Ankara
0 Rh (+)2 güne alıyorum regalim insallah. konunun takipçisiyim. hatta + 1 arkadaş da var chopper lı 2 motor geliriz =)
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)arkadaşlar motorunu alan ve hazır olan en azından bir yerlerde buluşup çay içmeyebana burdan yada cepten haber verirse ben yavaştan grubu toplamaya başlıyorum... herkese saygılar sevgiler....
Oğuzhan KAPLAN
506 863 46 43
Spyder 250
Ankara
0 Rh (+)Herkeze Merhaba,
Sonunda Bahar geldi gibi, ( bugünü saymazsak) Ankaradaki Tüm aktivitelere bende Spyder'imle varım, en yakın zamanda görüşmek dileği ile.
regal raptor 350cc spyder
ankara
A Rh (+)hafta içi 15:30a kadar ve pazar tum gun musaitim buluşma vs bana uyar...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Maşallah ankara ekibi bu sene grup kurmayı başaracak
gezilerin macera ve resimlerini merakla bekliyoruz
HAYDİİİ ANKARA GEZİYE![]()
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)arkadaşlar mesaj atanlara teşekkürler, burda bir kaç arkadaşı daha bekleyelimmi yoksa en azından bu haftasonu pazar günü gelebileceklerle plan yapalımmı ?
1 Nisan 2012 pazar günü için uygun olanların mesajlarını ve ilk buluşma mekanı olarak fikirlerini bekliyorum, ona göre bir plan yapalım...
görüşmek dileğiyle....
Spyder 250
Ankara
0 Rh (+)Benim motorum bakımda önümüzdeki hafta içi çıkacak, bence önümüzdeki hafta Pazar günü için daha güzel organize olup kalabalık bir grup oluşturalım ,tabi bu benim fikrim, Pazar günü buluşursanız bende resimlerle idare ederim.
regal raptor 350cc spyder
ankara
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)