| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor DD 250E-9B
istanbul
A Rh (+)sen hangi ustaya gidiyorsun celil abi.. bide bu ateş etme olayını gerçekten özel olarakmı yaptırdın öle bişey mümkünmü? fatihtemi yaptın yine onu

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)sefaköye motorlanda mustafa ustaya gidiyorum ( RR distiribütörün merkez servisi ) ateş etme işin espirisi eksozlar acık olunca makina kompresöre bindiğinde eksozda patlatma yapıyor bende bu olay hava ayarlarının bozuklugundan dahada fazla oluyordu bu hafta baktırıcam bende :mrgreen:
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)celil abimin dediği gibi bu egsoz patlaması benim arkadaşın motorunda da var regal raptor...Çok hoş oluyo sürüşlerde...Acayip dikkat çekiyor yaa :D
regal raptor DD 250E-9B
istanbul
A Rh (+)egzos konusunda bilgi sahibi olan diğer arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum.. yeni egzos yapımına 300-500tl gibi astronomik rakamlar diyorlar.. uygun fiyata egzosa işlem yapılarak (açtırma,susturucu sökme vb.) güzel bir ses alınabilme şansı varmıdır arkadaşlar..? yokmu hiç tecrücesi olanlar...
regal raptor 350 daytona (beyaz=))
istanbul
B Rh (-)ben susturuculari cikardim. 250 9 e var. pismanim susturucu cikarmak yerine keske baska bisey yapmis olsaydim. kisa yolda bile kafa sisiyo hele uzun yol napar allah bilir.
WAINAKH VU SO
-
Ankara
A Rh (+)arkadaslar susturuculari elletmeyin.
egzosunun ucunu actirin sadece yetiyor tatmin eder geri donusununz olsun![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
V strom
istanbul
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)