Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Teknika Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.

GV 250 ile aynı gibi görünse de şanzıman yapıları, devir hızları, eksoz yapıları vs. gibi pek çok fark var tabiki. kronik krank kesme sorunu motorla ilgili değil, kullanıcıyla ilgili bir durumdu. 2006 yılına kadar olan modellerde devir sınırlayıcı yoktu. 2006 yılından sonra üretilen motorlara eklenen devir sınırlayıcıdan sonra öyle bir sorun kalmadı. Ondan önce bazı alanlar, 600 RR mumelesi yaptıkları için krankları ellerine alıyorlardı. Aslında redline giren tüm motorlarda bu sorun kaçınılmaz. Şu an artık neredeyse tüm markaların racing motorlarında devir sınırlayıcı var. Ayrıca konu dışı ek olarak 2011 olarak aldığım motor tamamen yeni kuyruk tasarımına, led stop lambasına, dışarı özel bir ince etkileyici kolla uzayan plakalığa, yeni grenaj çıkartma tasarımların, yeni beyaj devir göstergesi ve beyaz zemine siyah digital ekran göstergesine, EFİ ateşleme ve çok noktadan enjeksiyon sistemine ve eskiden gri olan motor bölümünün, siyah rengine sahip.
    Hyosungları ben de beğeniyorum. GV 650 nin aşağıdaki 30th anniversary (1000 adet üretildi) modelinden geçen yıl sahibinden.com da 13 küsura vardı. Satıldığını görünce içim acımıştı :(. O ara elimde nakit yok, motor almaya daha yeni niyetlenmişim ..Çok durmadı satıldı zaten. En alttaki de gv700, ama Türkiye'ye ne zaman gelir, gelse kaça satılır bilmem..

Teknika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

T.Sümer
    Serbest
     2011 Hyosung GT250R Racing
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    30th anniversary versiyonu hakkaten güzelmiş.

Ben de geçen ay 2007 model daha 5300 Km'de Yamaha Dragstar 1100 için anlaşmıştım. Allem etti, Kullem ettim bir şekilde parayı tamamladım. sahibini aradım kaçta buluşalım diye, anlaştığımız halde, arkadaşım sattım dedi. O an çok üzülmüştüm ama kısmet değilmiş. Zaten şimdi hiç alakasız kategori olan Racing tipi motor aldım. :mrgreen: Aslında hep aklımda olan bir motor türüydü. 40 yaşında kısmet oldu. Zaten bir daha ne zaman binecektim ki?:(

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    30th anniversary versiyonu hakkaten güzelmiş.

Ben de geçen ay 2007 model daha 5300 Km'de Yamaha Dragstar 1100 için anlaşmıştım. Allem etti, Kullem ettim bir şekilde parayı tamamladım. sahibini aradım kaçta buluşalım diye, anlaştığımız halde, arkadaşım sattım dedi. O an çok üzülmüştüm ama kısmet değilmiş. Zaten şimdi hiç alakasız kategori olan Racing tipi motor aldım. :mrgreen: Aslında hep aklımda olan bir motor türüydü. 40 yaşında kısmet oldu. Zaten bir daha ne zaman binecektim ki?:(
    Bana kalırsa bütün motor türlerini denemeli. Her makinenin sürüş keyfi + verdiği tecrübe ayrı. Benim de gözüm enduroda

T.Sümer
    Serbest
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar 2011 GT250R bugün sandığından çıkartılarak teslim alınmıştır.

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar 2011 GT250R bugün sandığından çıkartılarak teslim alınmıştır.
    tekrar hayırlı olsun. Allah kazasız günlerde kullanmayı nasip etsin.. Ne kadara aldın bu arada?? 8000 lira civarı olması gerek sanırım.

T.Sümer
    Serbest
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tekrar teşekkürler.

8950 Tl + Plaka ruhsat.

Raptordan sonra bu motorla ilk 41 Km izlenimlerim;

* Racing'e ilk bindiğiniz de ilk yarım saat kadar çok korkuyorsunu. Racing sürülmezmiş abi yaa bu ne diyorsunuz. Ama bu korku yavaş yavaş geçiyor. Hafif hafif hoşunuza gitmeye başlıyor.
    * İlk fark titreşim vibrasyon neredeyse sıfır. Hatta yok diyebilirim. Çok farklı.
    * Frenler ve lastik tutuşu da çok farklı. Resmen zımbalıyor.
    * Motor rodajda olduğu için 5-6000 Devri geçmeme rağmen neredeyse rolantide bile 95-100'e çıkıyor. Ayrıca devir'in 10.000 üzerlerine çıkabilmesinin yaşattığı özgürlüğün farkına varıyorsunuz. ( Tabi şimdi değil. Daha bebek çünkü. Denemek için bile devir yoklanmaz. Ama çok agresif yapıda. Bassana der gibi. :mrgreen: )
    * Farlar çok iyi. Ama eski motordaki sinyal uyarı sesi keşke bunda da olsaydı.
    * İlk 1 saat içerisinde racing'in otoruş pozisyonu inanılmaz bir şekilde her tarafınızın ağrımasına (Boyun, bel, el bilekleri vb.) Sebep oluyor. Ama 1 saat sonra yavaş yavaş alıştığınız hissediyorsunuz. Ama şunu söyliyeyim alışınca da oturuş pozisyonu çok seksi geliyor.:mrgreen:
    * Benzin deposu 17 litre. Bu arada benzin ve devir göstergesi olması da çok güzel.
    * Kontağı ilk açtığınızda devir saati sonuna kadar çıkıp iniyor. Digitan ekranın da tüm karakterleri test oluyor. Bu arada benzin pompasının da sesini duyuyorsunuz.

Şimdilik ilk izlenimler bunlar.

En önemlisi, Racing motorların arkasına neden hep fıstık gibi kızlar neden biner, motorcular nereden bulurlar onları artık biliyorum. Malum depoya denk gelen kısımlar resmen uyuşuyor. Hatta bir süre sonra hissetmiyorsunuz. Yani Racing kullanan biriyle takılmak çok güvenliymiş. Onu anladım. :mrgreen:

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

En önemlisi, Racing motorların arkasına neden hep fıstık gibi kızlar neden biner, motorcular nereden bulurlar onları artık biliyorum. Malum depoya denk gelen kısımlar resmen uyuşuyor. Hatta bir süre sonra hissetmiyorsunuz. Yani Racing kullanan biriyle takılmak çok güvenliymiş. Onu anladım. :mrgreen:

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı semocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motosikleti basınçlı su ile bi güzel yıkattım eskisi gibi oldu pırıl pırıl. Şimdide teknika arkadaşımın dediği gibi mikrofiber bez alıp selülozik tinerle egsozdaki ayak ve lastik izlerini çıkartmayı deneyeceğim.
    Yıkamadan sonra basınçlı hava tutuldu heryerine sorunsuzca çalıştı. Motosikletini yıkatmak için tereddüt edenler, gerek yok yıkatın veya kendiniz yıkayabilirsiniz.

[yt]Yrx94LkYoaA[/yt]

Videoyu siteye gömülmüş bir şekilde izleyemeyenler için youtube linki;

http://www.youtube.com/watch?v=Yrx94LkYoaA
    abi motorunu basınçlı su ile yıkatman iyi değil .çünkü bizim motorlarda konjektöre su kaçma ihtimali çok yüksek ikinci olarakta illaa tazyikli su ile yıkatacam diyorsan filitrelere su vurdurma sonuç hasarlı olabiir son olarak egzor izlerine müthiş çözüm şudur içinde çamaşır suyu katlılı olan çif ile temiz ve yumuşak bi bezle bastırmadan hafif hafif silebirsin

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyosungları ben de beğeniyorum. GV 650 nin aşağıdaki 30th anniversary (1000 adet üretildi) modelinden geçen yıl sahibinden.com da 13 küsura vardı. Satıldığını görünce içim acımıştı :(. O ara elimde nakit yok, motor almaya daha yeni niyetlenmişim ..Çok durmadı satıldı zaten. En alttaki de gv700, ama Türkiye'ye ne zaman gelir, gelse kaça satılır bilmem..

bana göre gv 650 efsane bi motordur 4 saniye 100 kmlere ulaşan 200 km hızla racelere kafa tutan makina .kronik kran ve dişi kırma sorunları olmadığını düşünürüsek ne suzuki introde ne dragstar nede shodow eline su dökemez

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana göre gv 650 efsane bi motordur 4 saniye 100 kmlere ulaşan 200 km hızla racelere kafa tutan makina .kronik kran ve dişi kırma sorunları olmadığını düşünürüsek ne suzuki introde ne dragstar nede shodow eline su dökemez
    Honda vf 750 ve vf 1100 magnayı saymazsak cruiser makineler içinde en sıkı makine. Gazı kontrollü kullanmayan bir aceminin altından sıyrılır gider.

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)