Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

2 Zamanlı 49 CC Mini Chopper Hakkında.

arkadaşlar bu 2 zamanlı motorsikletlerin bakımı nasıl yapılıyor 4 senedir yatmış 49 cc'lik mini bir chopper var elimde pocket bike chopper lardan

yağı.. bujisi.. elektrikli marşı yok çim biçme motoru gibi elden marşlı ve sanırsam çim biçme motoru Diablo marka avulturalya motorsikleti daha sıfır km'de ancak 4 senedir yatmakta.. piston kaynamamış adım gibi eminim

ve yağını benzinini nasıl koyacağım depodanmı? hangi oranlarda
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    eski javacılardan bulmak lazım onlar bilir benzine yağı karıştırıp depoya boşaltıyorsun ama ne oranda bimiyorum bence RONA bilir

madleon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çağrı Çavuşoğlu
    muhasebe
     Honda Shadow VT750 C4
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yağ haznesi ayrıda olabilir belki kendisi karışımı yapıyordur bw's ler gibi. koltuğu kaldırıp bak bakalım bi;)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kolduk ufacık birşey 14-16 yaş lar vs için uygun koltuk altı yok

el sargısını söktüm yeniden sardım karbüratörünü temizledim deposu küf tutmuş onu temizledim bujisi daha sıfır zaten 3 km'de motor ancak 4 senedir yatıyor attım benzinin içine tertemiz çıktı paslı yağsız kuru yerleri benzinle temizledim biraz yağ sökücü kullandım iyice kuruladım sonrasında detaylı detaylı yağladım

anahtarı yok aküsü çok cins yenisini almam gerekiyor ve kontaj yapacağım

el sargı marşını söküp pedal takıcam oraya sargı sürekli arıza yapıyor çok tatlı birşey yav 2 zamanlı 49 cc net 1 lt deposu var büyütüceğiz onu mecbur hiçbirşeye yetmez o depo..

bu alete uygun fren balatası nerden bulurum.. bujisi çok çok farklı tek tırnak ama yapı itibariyle farklı uymuyor 3-5 tane denedim uyduramadım çim biçme motorlarının bujilerine bakıcam..

pazar günü komple motoru sökerim bi elden geçirir rektefi yaparım boyanacak nikelaja verilecek bir sürü parçası var ve elektriğinide elden geçirdimmi it gibi çalışır :D

resimlerini paylaşırım en kısa zamanda

1 lt pet benzin aldım ordaki yağ ustasına ayarını tutturabilirmisin dedim tabi yeğenim dedi kattı birşeyler bilemiyorum artık salladı gibi ayar konusunda :D

benzin yağ tek depoya konuluyor bws ler gibi değil 2 parmağım kadar bir karbüratörü var zaten depodan çift hortum gidiyor bi tanesi normal benzin hortumu diğeri gazı köklediğimiz zaman musluktan akarmışcasına akıtıyor benzini aynı Yamaha kinglerdeki gibi gazı sonladığımız vakit direk karbüratörü benzine boğuyor :D alet hem içiyor ama bi yandanda uçuyor

zaman ayırıp yorum yazan arkadaşlar teşekkür ederim.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolduk ufacık birşey 14-16 yaş lar vs için uygun koltuk altı yok

el sargısını söktüm yeniden sardım karbüratörünü temizledim deposu küf tutmuş onu temizledim bujisi daha sıfır zaten 3 km'de motor ancak 4 senedir yatıyor attım benzinin içine tertemiz çıktı paslı yağsız kuru yerleri benzinle temizledim biraz yağ sökücü kullandım iyice kuruladım sonrasında detaylı detaylı yağladım

anahtarı yok aküsü çok cins yenisini almam gerekiyor ve kontaj yapacağım

el sargı marşını söküp pedal takıcam oraya sargı sürekli arıza yapıyor çok tatlı birşey yav 2 zamanlı 49 cc net 1 lt deposu var büyütüceğiz onu mecbur hiçbirşeye yetmez o depo..

bu alete uygun fren balatası nerden bulurum.. bujisi çok çok farklı tek tırnak ama yapı itibariyle farklı uymuyor 3-5 tane denedim uyduramadım çim biçme motorlarının bujilerine bakıcam..

pazar günü komple motoru sökerim bi elden geçirir rektefi yaparım boyanacak nikelaja verilecek bir sürü parçası var ve elektriğinide elden geçirdimmi it gibi çalışır :D

resimlerini paylaşırım en kısa zamanda

1 lt pet benzin aldım ordaki yağ ustasına ayarını tutturabilirmisin dedim tabi yeğenim dedi kattı birşeyler bilemiyorum artık salladı gibi ayar konusunda :D

benzin yağ tek depoya konuluyor bws ler gibi değil 2 parmağım kadar bir karbüratörü var zaten depodan çift hortum gidiyor bi tanesi normal benzin hortumu diğeri gazı köklediğimiz zaman musluktan akarmışcasına akıtıyor benzini aynı Yamaha kinglerdeki gibi gazı sonladığımız vakit direk karbüratörü benzine boğuyor :D alet hem içiyor ama bi yandanda uçuyor

zaman ayırıp yorum yazan arkadaşlar teşekkür ederim.
    harika bir şey büyük oyuncagı zevkli ugraş işallah istegin gibi adam edersin bol bol resim istiyoruz
    Konu CELİL tarafından (29.June.2011 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    bir depoya 1 veya 1,5 su bardağı (en iyi oran 1lt ye 40 gr) kadar yağ döküyorduk ama 1 lt lik bir depoya çay bardağı bile çok gelir
    Konu Rona tarafından (29.June.2011 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir.

haluk KAYA
    mmr
     regal raptor 250cc
     adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaa baksana duruyomu motor gel satalım resimlerinide koyamazmıyız düşünrsen ara beni 0.505 217 97 57

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    üzgünüm dostum motora 3 tane müşteri çıktı sizinle beraber ancak sahibi istemediğini boyaya verip sağını solunu yaptırıp salona koyacağım diyor cins..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)