Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Vaudeville - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ad soyad
    asdasdasd
     yok
     asdasdasd
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arrow Yeni üye şeysi..

Herkese merhabalar, siteyi internet aramaları sayesinde bulma fırsatım oldu, ikinci el bir Regal Raptor DD 250E-9B almaktır niyetim, eğer durumumu düzeltebilir isem sıfır km. bir 250cc Spyder almayı düşünüyorum. Siz R&R konusunda bilgili insanlara soruyorum;
    Bu saatten sonra ikinci el bir 250E-9B almak mantıklı bir seçim olur mu? Alırken nelere dikkat etmeli? Ve belki de en önemlisi; Balıkesir'de oturuyorum, burada servis ve yedek parça açısından sorun yaşar mıyım acaba? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim

[edit]:imla
    Konu Vaudeville tarafından (09.July.2011 Saat 08:13 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    merhaba gürkan aramıza hoş geldin
    bütçen kurtarırsa sıfır makina her zaman daha iyi ama ikinci el makina alırsan sırayla bütcene göre en yüksek model en düşük km de makinayı seçmek gerek ve sonrası ustanın işi saglam bir ustaya gösterirsin okeylerse işi bitirisin

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramıza hoşgeldin
    www.emremotor.com bu adresten bulunduğun ildeki bayi ve servis listesine ulaşabilirsin
    imkanın varsa sıfır al derim :D böylelikle nesi var nesi yok bilirsin için rahat eder.

ad soyad
    asdasdasd
     yok
     asdasdasd
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbulduk

Açıkcası acemiyim söylemekte bir sakınca görmüyorum Hiç motorum olmadı bindim ama şahsımın olmadı hiç alınca ilk motorum olacak. Arabamı geçen gün sattım hayalim bir vosvos sahibi olmaktı, çok güzel bir 74 model vw beetle'im vardı bazı sebeplerden ötürü kızımı satmam gerekti. Şimdi ise diğer hayalime kavuşmak istiyorum, bir chopper motor almak Bu motorlar, yani; 250 9b ve 250 spyder acemi bir motorcuyu zorlar mı sizce? Moped ve supersport kullandım tek tük ama chopper pek değil :(

edit:Ayrıca bağlantı için teşekkür ederim fall down, Balıkesir'de bir bayiisi varmış emremotor'un, çok sevindim
    Konu Vaudeville tarafından (11.July.2011 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    hiç kullanmayı bilmeyen arkadaşlar bile dedğin makinaları aldı ve kısa sürede kullandı sende ufak alışma döneminden sonra rahatça kullanırsın rahat ol choper makinanın kullanımı kolaydır

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hiiiiç kafanda büyütme arkadaşım maymun bile uçak kullanıyo ben scooter bile kullanmamıştım ilk sypdera bindim 2 3 haftasonrada 150lik bişe aldım duygusal açıdan daha uygun die :D bi saat geçmeden alışır motor üstünde ayağa kalkmaya başlarsın bile :D

ad soyad
    asdasdasd
     yok
     asdasdasd
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim desteğiniz için. Çevremden gelen "4 tekerden şaşma" "riski var o işin" yada "hani arabaya doluşup tatil yapıcığdik" sözlerine karşı desteği burada buldum ilginçtir.. Kısa sürede motoruma alışır rutin trafiğe adapte olurum umarım. Durumum bir spyder'a el vermiyor ne yazık ki 9B alacağım ikinci el. Peki sizce bu tip ve bu marka motorların km ömrü nedir? Yani kaç km den sonra "Alma parana yazık, ölü yatırım olur" denmeli bunlar için? Aydınlatırsanız sevinirim

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Vaudeville Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim desteğiniz için. Çevremden gelen "4 tekerden şaşma" "riski var o işin" yada "hani arabaya doluşup tatil yapıcığdik" sözlerine karşı desteği burada buldum ilginçtir.. Kısa sürede motoruma alışır rutin trafiğe adapte olurum umarım. Durumum bir spyder'a el vermiyor ne yazık ki 9B alacağım ikinci el. Peki sizce bu tip ve bu marka motorların km ömrü nedir? Yani kaç km den sonra "Alma parana yazık, ölü yatırım olur" denmeli bunlar için? Aydınlatırsanız sevinirim

km ömrünü bilmem b enim Raptorum hor kullanılmasına rağmen 50.000'de pimini çekti ancak sadece şanzuman iptal oldu bende şanzuman paramparça vaziyetteyken bile motor aksamı çalışıyordu ;)

gözümle gördüğüm 60.000 70.000'de raptorlar mevcut ki benimkisi 50.000'de gitti

şöyle söyliyim ölü yatarım vs yok öyle birşey motorun ölüsü dirisi piyasası tamamen kullanıcının elindedir.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

ad soyad
    asdasdasd
     yok
     asdasdasd
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km ömrünü bilmem b enim Raptorum hor kullanılmasına rağmen 50.000'de pimini çekti ancak sadece şanzuman iptal oldu bende şanzuman paramparça vaziyetteyken bile motor aksamı çalışıyordu ;)

gözümle gördüğüm 60.000 70.000'de raptorlar mevcut ki benimkisi 50.000'de gitti

şöyle söyliyim ölü yatarım vs yok öyle birşey motorun ölüsü dirisi piyasası tamamen kullanıcının elindedir.

Bilgilendrme için teşekkür ederim

cengizhan subay
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    merhaba arkadaşlar ben emre motordan regal raptor 250 e 10 spyder modeli için aradım bundan bir 5 gün kadar önce ufuk diye bir bey çıktı ben kendine kargo masrafı falan kredi kartıyla 12 ay son fiyat nekadar olur diye sordum tamam abi ben size bir ondakkaya kadar dönüyorum dedi fakat hergün aramama rağmen adam yok burada değil falan dediler ensonda bugün elimizde motor yok 1 aya kadar gelir diyorlar almak istiyoruz ama adamlar satmak istemiyor anlaşılan başka bayilerde kargo masrafı falan astarı yüzünden pahalıya getiriyorlar sizce ben ne yapmalıyım

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)