Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Regalime çanta almak istiyorum yardımm

Arkadaşlar öncelikle merhaba... Yeni, regal aldım bende regal 250e-9. Çanta almak için bugün sirkeci tarafını dolaştım bi çok dükkanı ama fiyatlar biraz uçuk. Sorularım şunlar;

1) Aldığım çantanın yantır yuntur durmasını istemiyorum. O yüzden demirli almak istedim ama Bugün öğrendim bazı çantalarda çanta demirine ihtiyaç yokmuş bu doğrumu yoksa eleman satmak için mi öyle söyledi. Demirli daha sabit ve güzel bi görüntü vermiyor mu çanta.

2) Egzosu açtırmak istiyorum ama sağlam bi usta bilmiyorum. Bildiğiniz gerçekten sağlam bi usta var mı istanbul içinde. Orjinal egzosu çıkartıp yeni yaptıracam

3) Son birşey daha.. Sisy barı hem yükseltmek hemde arka çanta koymak istiyorum. İstanbulda bunu yaptırabileceğim birisi var mı ? burada "H" şeklinde kendisi yapan bi abim vardı. Acaba onun gibi yapabilecek bir yer ve arka çantayı koymak içim destek de yapacak
    Çok şey mi sordum nee. Şimdiden herkese teşekkürler
    Konu telkarinn tarafından (05.July.2011 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı telkarinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle merhaba... Yeni, regal aldım bende regal 250e-9. Çanta almak için bugün sirkeci tarafını dolaştım bi çok dükkanı ama fiyatlar biraz uçuk. Sorularım şunlar;

1) Aldığım çantanın yantır yuntur durmasını istemiyorum. O yüzden demirli almak istedim ama Bugün öğrendim bazı çantalarda çanta demirine ihtiyaç yokmuş bu doğrumu yoksa eleman satmak için mi öyle söyledi. Demirli daha sabit ve güzel bi görüntü vermiyor mu çanta.

2) Egzosu açtırmak istiyorum ama sağlam bi usta bilmiyorum. Bildiğiniz gerçekten sağlam bi usta var mı istanbul içinde. Orjinal egzosu çıkartıp yeni yaptıracam

3) Son birşey daha.. Sisy barı hem yükseltmek hemde arka çanta koymak istiyorum. İstanbulda bunu yaptırabileceğim birisi var mı ? burada "H" şeklinde kendisi yapan bi abim vardı. Acaba onun gibi yapabilecek bir yer ve arka çantayı koymak içim destek de yapacak
    Çok şey mi sordum nee. Şimdiden herkese teşekkürler

1: Armodenin çantasına bak ben demirsiz kullanıyordum gayet iyiydi.

2: al eline sprali kes egzosun ucunu

3: istanbul'u bilmediğim için birşey diyemem
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    abi senin motorun neydi 150 cc miydi bu kadar masraf biraz fala değilmi satarken epey bi zarar etme sonra

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1: Armodenin çantasına bak ben demirsiz kullanıyordum gayet iyiydi.

2: al eline sprali kes egzosun ucunu

3: istanbul'u bilmediğim için birşey diyemem
    Çoğu arkadaş demirsiz kullanıyor doğrudur ama içime kurt düştü adam öyle söyleyince...Benim istediğim sabit duracak çanta..sağa sola kaymayacak.bazen görüyorum bazı arkadaşlarda afedersin çantanın şaftı kaymış...o şekil olsun istemiyorum
    Yine de teşekkürler Emix

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi senin motorun neydi 150 cc miydi bu kadar masraf biraz fala değilmi satarken epey bi zarar etme sonra
    Şefim regal 250cc lik...yok bee yaaa..zevkim için giden paraya acımam dostum...ben üstündeyken görüntüsü güzel olsun benim için sorun değil.Allah'tan bi sorun olmadıktan sonra satmayı düşünmüyorum zaten o bakımdan

dokin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan K.
    öğrenci
     Honda Shadow
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi iyi bi konu açmışsın ya bu çanta bana da sorun geliyor. şimdi bazı fotoraflrada görüyorum, çantanın yanında ve altında demir var, böyle çanta ne sağa sola oynuyor ne de aşağı düşüyor, demir bi kafes gibi bişi yaptırmışlar. bunu bikaç regalde gördüm ama sanırım sıfır aldığında onlar olmuyor sonradan taktırman gerekiyor. bunun adı nedir ve nerden temin edilir? bir de çanta fiyatları sirkeci tarafında ne kadar telkarinn ? teşekkürler.

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı dokin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi iyi bi konu açmışsın ya bu çanta bana da sorun geliyor. şimdi bazı fotoraflrada görüyorum, çantanın yanında ve altında demir var, böyle çanta ne sağa sola oynuyor ne de aşağı düşüyor, demir bi kafes gibi bişi yaptırmışlar. bunu bikaç regalde gördüm ama sanırım sıfır aldığında onlar olmuyor sonradan taktırman gerekiyor. bunun adı nedir ve nerden temin edilir? bir de çanta fiyatları sirkeci tarafında ne kadar telkarinn ? teşekkürler.
    Kardeşim o demirleri satıyorlar diye duydum bende...onun için bakmaya gittim sirkeci tarafına..
    Fiyatlarına gelince 70 den başlıyor 140'a kadar çanta var kalite kalite...bütçene hangisi uygunsa ve ne beğenirsen ona göre fiyatları..benim beğendiklerim çok güzeldi ama 140 tl dedi yaaaa....hemen topuk :D :mrgreen:

dokin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan K.
    öğrenci
     Honda Shadow
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı telkarinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim o demirleri satıyorlar diye duydum bende...onun için bakmaya gittim sirkeci tarafına..
    Fiyatlarına gelince 70 den başlıyor 140'a kadar çanta var kalite kalite...bütçene hangisi uygunsa ve ne beğenirsen ona göre fiyatları..benim beğendiklerim çok güzeldi ama 140 tl dedi yaaaa....hemen topuk :D :mrgreen:
    http://motorsikletcim.com/koruma%20aksesuar.htm abi bu linke bi bak. benim istediğim deri yan çantalar ve ön sosis çanta 100tl diyor. bunlar sirkecide ne kadardır? eğer istediğin buysa burda daha ucuza bulabilirisn)
    o demirler satılıyor dedin, nereden temin edebilirim???

Mehmet Akınakca
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı dokin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://motorsikletcim.com/koruma%20aksesuar.htm abi bu linke bi bak. benim istediğim deri yan çantalar ve ön sosis çanta 100tl diyor. bunlar sirkecide ne kadardır? eğer istediğin buysa burda daha ucuza bulabilirisn)
    o demirler satılıyor dedin, nereden temin edebilirim???
    Şefim onlar arka çanta ve sosis çanta sanırım sadece..yan çanta olmaz onlardan..aralardan geçmekte zorlanırsın.geniş çünkü o çantalar

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1.aldığın çantanın içinde plastik iskeleti olduğu sürece "yanturyuntur" :D durmaz.çantanın arkasında demir halkalar var bu sayede şaseye bağlayıp tamamen sabitleyebilrsin.
    2. sıfır aldıysa motoru egzosu açtırma garantin düşer.eskiysede para verme kendin kes del hangisi uyarsa sana.forumdaki yapan arkadaşlar sana yardımcı olucaktır bu konuda.baktın begenmedin o zaman parasıyla alırsın ama ne takarsan tak 250 likten alacağın ses bi yere kadar olur
    3.barı yükseltmene gerek yok öylede sabitlersin çantayı ama görüntü ve zevkin içinse bişe diyemem

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)