Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Vaudeville Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim desteğiniz için. Çevremden gelen "4 tekerden şaşma" "riski var o işin" yada "hani arabaya doluşup tatil yapıcığdik" sözlerine karşı desteği burada buldum ilginçtir.. Kısa sürede motoruma alışır rutin trafiğe adapte olurum umarım. Durumum bir spyder'a el vermiyor ne yazık ki 9B alacağım ikinci el. Peki sizce bu tip ve bu marka motorların km ömrü nedir? Yani kaç km den sonra "Alma parana yazık, ölü yatırım olur" denmeli bunlar için? Aydınlatırsanız sevinirim

km ömrünü bilmem b enim Raptorum hor kullanılmasına rağmen 50.000'de pimini çekti ancak sadece şanzuman iptal oldu bende şanzuman paramparça vaziyetteyken bile motor aksamı çalışıyordu ;)

gözümle gördüğüm 60.000 70.000'de raptorlar mevcut ki benimkisi 50.000'de gitti

şöyle söyliyim ölü yatarım vs yok öyle birşey motorun ölüsü dirisi piyasası tamamen kullanıcının elindedir.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Vaudeville - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ad soyad
    asdasdasd
     yok
     asdasdasd
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km ömrünü bilmem b enim Raptorum hor kullanılmasına rağmen 50.000'de pimini çekti ancak sadece şanzuman iptal oldu bende şanzuman paramparça vaziyetteyken bile motor aksamı çalışıyordu ;)

gözümle gördüğüm 60.000 70.000'de raptorlar mevcut ki benimkisi 50.000'de gitti

şöyle söyliyim ölü yatarım vs yok öyle birşey motorun ölüsü dirisi piyasası tamamen kullanıcının elindedir.

Bilgilendrme için teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)