Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sercan Şanlı
    Öğrenci
     Regal Raptor dd250e-9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor Almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz

Merhabalar ben Sercan İstanbulda öğrenciyim , Regal Raptor almayı düşünüyorum elimde 3500 tl lik bi bütçe var 150 liğin 0 fiyatı bu civara denk geliyor bu fiyata 2. el bir 250cc bulabilirmiyim veya bulursam 2. el 250 mi almak daha sağlıklı olur yoksa 0 150 mi bide 150 alırsam Sadece kısa mesafe yol mu yapabilirim ilk Motorum olucağı için motorlar hakkında bi bilgim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler =)

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Sercan aramıza Hoşgeldin.

Öncelikle ilk motorun olup olmadığını bilmediğim için varsayım üzerine yazmaya çalışacağım.

3500 TL ye 2.el temiz bir 250lik makine bulabilirsin.Eğer ilk vitesli hatta ilk motor tecrüben ise bence 2.el bir araç almakda fayda var.Çünkü o motoru istemeden de olsa arasıra yatırıp arasıra bir yerelere sürtüceksin.2.el bir makine bu ihtiyacını fazlasıyla karşılar. CC açısından bakar isek bende 125 CC var.Benim ilk vitesli tecrübem değil ama bende motora ısınmak amaçlı düşük cc ile başladım.O yüzden ilk motorunmu değilmi önemli bir ayrıntı.Diğer açıdan Eğer vitesli konusunda tecrübem var diyor isen zaten sana direk tavsiyem 250 CC al.Bana bile şimdiden 125 CC yetmemeye başladı. RR 'in 150 CC motoru tek silindir hava soğutlamı 125 CC çift silindir hava soğutlamı bu nedenle uzun yolda nadir de olsa sorun yaşayan kullanıcılar varmış.250 CC de de uzun yolda diğer düşük cc lerde oldugu kadar olmasada problem yaşayan olmuş.

dokin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan K.
    öğrenci
     Honda Shadow
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sercan merhaba, aramıza hoşgeldin. benim sana önerim 250lik almandır. eğer 150lik alırsan daha iyi olur ama 2ay sonra onu satıp 250lik almak isticeksin. bende böyle oldu:D şimdi 2540lik bir motora geçtim. kullanamam v.s gibi sorunları dert etme. kimler sürüyor motoru. temiz az kullanılmış bakımları yapılmış 2.el bi 250lik, rahat rahat kullan. sıfır alsan da 2.el alsan da her ikisi de ufak problemler yaşatacak sana..

Amarok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat
    Yönetici
     Regal Raptor DD250E-9 2007 Model
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

kalbinin sesini dinle...

Alıntı Sercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar ben Sercan İstanbulda öğrenciyim , Regal Raptor almayı düşünüyorum elimde 3500 tl lik bi bütçe var 150 liğin 0 fiyatı bu civara denk geliyor bu fiyata 2. el bir 250cc bulabilirmiyim veya bulursam 2. el 250 mi almak daha sağlıklı olur yoksa 0 150 mi bide 150 alırsam Sadece kısa mesafe yol mu yapabilirim ilk Motorum olucağı için motorlar hakkında bi bilgim yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler =)
    kardeşim,

33 yaşındayım. 24 mayıs 2011 tarihine kadar motorsikletim arka koltuguna bile oturmadım. 24 mayıs 2011 de motorsiklet almaya karar verdim. 27 mayıs 2011 de 2007 model DD250E-9 aldım ve şu anda tepesinden inmiyorum. 30 temmuz 2011 de ehliyetimi alıyorum.

ilk motorun olacak ve tedirgin oldugun düşüncesiyle bunları paylaştım.
    3.500,00 TL chopper icin bence iyi bir bütçe. benimki şansıma düştü. sabredersen az km de 250 cc motor bulabilirsin. sana tek önerim çin malı alacaksan kesinlikle su soğutmalı motor al. yani regal raptor. ukalalık bana düşmez ama 2 aylık tecrübem ile hevesim kursağımda kalmadı !!!
    Tecrübe, limitlerini bilmektir.

Önemli olan varmak değil, yolda kalmaktır...

Teknika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

T.Sümer
    Serbest
     2011 Hyosung GT250R Racing
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    30 Temmuz da ehliyet alamazsın. En erken 15-20 Ağustosta ehliyetler teslim ediliyor. Bilgin olsun. ))

T.Sümer
    Serbest
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu arada benim motoru satıyorum. İlgilenen olursa link aşağıda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4429109/detay/

İlan numarası 54429109

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sercan

teknikanın motoruna göz at çok titiz birisi yorumlardan ve resimlerinden gördüğüm kadarıyla maddiyatını biraz daha sık hem aksesuarlı hemde sıfırdan farksız bir makinaya sahip ol bu makina hak ediyor o parayı bence
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

T.Sümer
    Serbest
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim. Zaten sıfır motorsiklet alırken kimse ekstra plaka ve ruhsat parası vereceğini hesaba katmıyor. Ayrıca yakışan kaliteli ve uygun aksesuarları da bir araya getirmek işin ek harcama kısmına artı bir zahmet oluyor. Mantıken düşünüşüldüğü zaman normalde aynı motoru sıfır alıp aynı hale getirmeye kalksa, 6000'i bulacak yaklaşık. Arada ciddi fark var aslında.
    Konu Teknika tarafından (18.Temmuz.2011 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramıza hoşgeldin sercan
    150 veya 250 seçmen tamamen tercih meselesi daha doğrusu motora nasıl baktıgın veya motorundan ne beklediğinle alakalı bişey. eğer motor beni bi yerden biyere tıntın götürsün dersen sıfır bi 150lik al. ama yok ben birazda performans beklerim e5 tem vs. yollarda tacize gelceğime arabalarla kapışırım vs.yada ege turuna çıkcam öyle tosba gibi arada bi mola vermek istemem dersen (ki aslında altında ne motor olursa olsun kendi rahatlığın için mola vermen gerek :D ) 2.el bi 250 lik al derim ben.tekrar belirtmek isterimki 150 likten çok bişe bekleme çünkü sitede daha önce 150 alıpta aradan bikaç ay geçmeden 250 liğe geçen var bilgin olsun.

Sercan Şanlı
    Öğrenci
     Regal Raptor dd250e-9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize teşekkürler ilk Motor tecrübem Ama 2 3 ay sonra satıp yenisini alma şansım olmadığından ikinci el bi 250 cc almalıyım =) İnternette bulduğum motorların linklerinide size gösterip alıp almamaya karar veririm forumdada konu açıcam Belki satan vardır diye
    Konu Sercan tarafından (18.Temmuz.2011 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)