| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)artık tolgayla uufak ufak geliriz

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Evet arkadaşlar son durum
c.tesi sabah 07.55 de ilk gurup bakırköy/incirli boynerde buluşup saat 08.00 de yola çıkarız sahil yolundan beşiktaşa gelicez vapur iskelesinin önüne ugrayıp o bölgeden gelecek arkadaşlarıda 09.00 gibi alıp ordan kahvaltıya geçeriz kahvaltıdanda kilyos tarafına denize gidicez gelecek arkadaşlar buluşma noktalarına biraz erken gelsin gelenleri alıp yola devam edicez
GELMEK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK yarın görüşmek üzere![]()
Konu CELİL tarafından (22.July.2011 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.
Suzuki Bandit 600 S
İstanbul
A Rh (-)Celil abi boynerden aranıza katılırım.
Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?
V strom
istanbul
0 Rh (+)gelen gelmeyen herkese teşekkurler .resimleri en kısa sürede burada görmek isteriz
2011 Hyosung GT250R Racing
İstanbul
A Rh (+)Yahu arkadaşlar ben forumun bu bölümüne bu hafta girip hiç bakmamışım dün çok ilginç bir şey oldu. Dün ben de boğaz tarafındaydım. Ayıptır söylemesi Racing Motora merak saldım 1-2 haftadır.)) Hadi dedim sabahtan boğaza gideyim Daytona motor vs. vs. vs. Bakayım oradan da karşıya geçer oradakilere bakarım dediydim. Öğlen tesadüf eseri yemek yemek için hadi dedim Suadiye marmaris Cafe'ye gidip yiyeyim dedim. Gider gitmez bir ilgi bir alaka. Sizin arkadaşlar sabah kahvaltı etmeye geldi demez mi? Hangi arkadaşlar yahu dedim. Bir şaşırdım şöyle. E sizin arkadaşlar işte dedi. Haydaa dedim. Ben önermiştim ama kimsenin geleceğinden haberim yoktu dedim. Öylese umarım memnun kalmışlardır dedim.
Yahu bugünde rastlantı forumun bu bölümüne girip burayı okuyunca şok oldum. Bilsem ben de gelirdim. Yahu bir kişi de mesaj atmadıydı ki özelden. :( Neyse umarım eğlenmişsinizdir.
![]()
İstanbul
A Rh (+)2 dakika da satışa geldik yani.)) Hehe. Şaka şaka. Afiyet olsun. Memnun kaldıysanız ne mutlu.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)