Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok falldowm senin sesle alakası yok ısınınca ve kullandıkça sesi kesiyor ancak tam durana yakın gene bi kulakları çınlatıyor geceleri siteye giremez oldum ya frene bi dokunuyorum çok fena..

peki sert kullanıldıkça bu cam yüzeylenme aşınıp kaybolma ihtimali ne kadar?

kuruyuncaya kadar ses yaptığını biliyorumda ben her yıkadığımda bununla uğraşmak zorundamıyım :D arka kampanalı çok motor sürdüm ancak ilk defa böyle bir sesi bunda duyuyorum..
    eğer dediğin gibi aşırı ses yapıyorsa balata kurumuşta olabilir öncelikle su zımparasıyla hem balatayı cam yüzey kaybolana kadar hemde tamburu hafiften bi zımparala buna rağmen ses yaparsa değiştirmekten başka çare yok yeni balata alırkende herhangi bir motokuryeye (Antalya da motokurye sayısını bilmiyorum ama)nereden temin edeceğini soruşturursan sana en iyi malzemenin nereden alınabileceğini söylerler

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer dediğin gibi aşırı ses yapıyorsa balata kurumuşta olabilir öncelikle su zımparasıyla hem balatayı cam yüzey kaybolana kadar hemde tamburu hafiften bi zımparala buna rağmen ses yaparsa değiştirmekten başka çare yok yeni balata alırkende herhangi bir motokuryeye (Antalya da motokurye sayısını bilmiyorum ama)nereden temin edeceğini soruşturursan sana en iyi malzemenin nereden alınabileceğini söylerler

yapıcam bi şekil artık yarın bi söker bakarım balataya ince bi zımpara atarım bişeyler yapıcam..

olmazsa yolumun üstü nebioğullarından balata alırım

herkese engin bilgilerinden ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim.
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)