mrb arkadaşlar, salı günü yeni motorumu aldım. kadıköyden edirnekapıya getirdim. 55i geçmedim ve tüm yol neredeyse 40/50 arasında geldim. ayak pedalının ordan tahmin edemiiceniz kadar sıcak hava geliyor. neden bilmiyorum. motorun bu kadar ısınması normal mi? ikincisi, motor 2.vitese zor geçiyor, kaç kere 2ye attım derken boşta olduğunu motor bağırınca anladım. vitesler arası geçiş zor oluyor, 1e de zor geçiyor.. üçüncü problem, gidonun altında, anladığım kadarıyla direksiyon kilidi için bi anahtar yeri var, anahtarı takıp çeviriyorum ama böyle 90derece dönüyor anahtar sonra ne çıkıyor ne de daha dönüyor. öyle kalıyor. bunu da direksiyon en sola yatıkken yapıyorum ama direksiyonu falan kitlemiyor.. dört ise, ya ben bu yedek ve ana depo şeyini anlamadım:D şimdi koltuğun altında fuel yazan bi vida gibi bi musluk var. şimdi bu musluğun başında bi ok işareti var, o işaret yukarı mı bakacak aşağı mı bakacak? ben ana depoyu kullanmak istiyorum, bunun için o vidanın oku yukarıyı mı göstercek aşağı mı? bir de tüm depoyu fullerken o mandal gene aşağı mı bakacak yukarı mı bakacak?
şimdiden çok teşekkürler. herkese selam.

Honda Shadow
istanbul
0 Rh (+)