Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    buradaki arac takip sistemini bizim sirket araclarinda kullaniyoruz http://www.mobiliz.com.tr

A. Hakkı Işık
    Mühendis
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yarı-profesyonel bisikletci olduğum için bende birçok yere bisikletimle gidip gelirdim. çok hırsızlıklarla karşılaşmaya başlayınca, elektronikci olarak buna bi çözüm üretelim dedim. çözümüde ürettik ama bisiklet üzerinden ne yazıkki gerekli çipleri yerleştirecek düz bir zemin olmadığından askıya kaldırmıştım. motosikletimde olmadığı için henüz deneyemedim ama kabaca şöyle anlatayım, araçta hareketlenme olursa alarm motordan değilde, uzaktaki bir kumandadan çalacak. diyelimki motorunuz aşağıda, siz evdesiniz veya başka bir yerdesiniz (mesafe limiti vardır) motorunuzla birisi uğraşmaya başladığında sizde bulunan kumandaya bildirim gelecek. sizde sessiz sedasız hırsızı enseleyip, ister bir haydar yardımıyla yola getirirsiniz, ister polise verirsiniz, isterseniz çeşitli fantezilerinizi deneyebilirsiniz :D eylül ayında istanbula geleceğim. motor almam konusunda bana yardımcı olan şanslı kişiye gayet ücretsiz bu sistemi hediye edebilirim aklınızda bulunsun :D

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı a.hakki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarı-profesyonel bisikletci olduğum için bende birçok yere bisikletimle gidip gelirdim. çok hırsızlıklarla karşılaşmaya başlayınca, elektronikci olarak buna bi çözüm üretelim dedim. çözümüde ürettik ama bisiklet üzerinden ne yazıkki gerekli çipleri yerleştirecek düz bir zemin olmadığından askıya kaldırmıştım. motosikletimde olmadığı için henüz deneyemedim ama kabaca şöyle anlatayım, araçta hareketlenme olursa alarm motordan değilde, uzaktaki bir kumandadan çalacak. diyelimki motorunuz aşağıda, siz evdesiniz veya başka bir yerdesiniz (mesafe limiti vardır) motorunuzla birisi uğraşmaya başladığında sizde bulunan kumandaya bildirim gelecek. sizde sessiz sedasız hırsızı enseleyip, ister bir haydar yardımıyla yola getirirsiniz, ister polise verirsiniz, isterseniz çeşitli fantezilerinizi deneyebilirsiniz :D eylül ayında istanbula geleceğim. motor almam konusunda bana yardımcı olan şanslı kişiye gayet ücretsiz bu sistemi hediye edebilirim aklınızda bulunsun :D
    Sistemin devre şemasını versende yeter.Gerisini ben hallederim ;) yardım konusuna gelince müsait olan birisi yardımcı olacaktır tabiki ama en iyisi bi ustanın bakması

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)