Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı yere gittim (biraz caz yapınca) yağı tamamen boşalttı, basınçlı havayla temizleyip, yağı ücretsiz değiştirdi... bu sefer Castrol 4T 20-40 yazıyodu yağın üstünde...(umarım doğrudur bu sefer ki)?

Birde başka yere CHAMPION, BOSCH marka bujileri sordum ne kadar diye 5-6TL dedi..Çin işimidir? Şüphelenmelimiyim? yoksa normal fiyatları o kadar mı?

bu arada motoru sabah ilk olarak jikleyi kaldırıp çalıştırabiliodum. Şimdi jikle kaldırdığımda imkanı yok çalışmıyor nedendir? yine bir sorun mu var?. Ancak jikleyi kaldırmadan, biraz uğraşıp öyle çalıştırabiliyorum motoru... bu normal midir?
enes yağı değişmen iyi olmuş konması gereken yağ 10-40 fakat yazın sıcaktan yağ extra inceliyor o yüzden yaz için 20-40 yağ iyidir bir çok motorcu yazın 20-40 kullanır ama kışın 10-40 kullan
bujilerin orjinalinin fiatı 15 tl civarından başlar yukarı doğru gider 5-6 tl lik buji çindir
çalışmada zorluk bujilerden olabilir birde karbiratör ayarından olabilir işallah tamirci karbiratörle oynamamıştır sen öncelikle bujilerini orjinal bir buji ile değiştir sonrasına bakarsın kolay gelsin