Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Fuatt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama böylede bi daha nasıl düzeltcez onu muayene falan. ben zaten muayene derdindeyim yoksa direk kesip çöpe atiyim güzel ses versinde umrumda değil . şu harleyin kısa egzozları kaç liradır acaba bulamadım internette ya 100 200 liraysa aliyim
    en basiti 800 den başlıyor 1500 tl ye kadar var içi boş olan boruyu kaynaklamak bile 300 tl civarına mal oluyor.
    Sen eniyisi benim yöntemi uygula eksozun ucuna matkapla birer delik açarsın sesi bayağı değişiyor muayene zamanıda vidayla kapattın mı sorun kalmaz.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende aynı dertteyım kardeşim... 350 lik daytonam var ama kurye motoru gıbı ses cıkıyo görüntü var ses yok suretı var aşk yok anlıcan...
    vijj sesine gelince :D o böyle ıslık sesi ile zil sesi gibi bişi benım sol egzosun içinden geliyo. arkadaşım susturucunun ufak bı parcası kırılmıs olabılır dedı cunku arada bı paaat diye patlamada yapıyo viteste gaz vermeden düşük devirde gidince

yarım saat önce smokehead lere baktım bayaa mükemmel ses veriyo aradım ustasını sordum... işçilik dahil 450 Tl dedi :( muayenede eskısı kadar rahat dııl artık bayaa sorun oluyo. oyuzden bozma orjin egzostunu koy kenarda dursun. yada yenısını ışletcan ruhsata o da ebesının nıkahı gıbı poblem

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aynı dertteyım kardeşim... 350 lik daytonam var ama kurye motoru gıbı ses cıkıyo görüntü var ses yok suretı var aşk yok anlıcan...
    vijj sesine gelince :D o böyle ıslık sesi ile zil sesi gibi bişi benım sol egzosun içinden geliyo. arkadaşım susturucunun ufak bı parcası kırılmıs olabılır dedı cunku arada bı paaat diye patlamada yapıyo viteste gaz vermeden düşük devirde gidince

yarım saat önce smokehead lere baktım bayaa mükemmel ses veriyo aradım ustasını sordum... işçilik dahil 450 Tl dedi :( muayenede eskısı kadar rahat dııl artık bayaa sorun oluyo. oyuzden bozma orjin egzostunu koy kenarda dursun. yada yenısını ışletcan ruhsata o da ebesının nıkahı gıbı poblem
    benim yöntemi dene istersen .egzosun uc kısımlarını spral makinasıyla parçaya hasar verdirmeden çıkarttım muayne zamanı tekrar kaynak yapılabilecek sekilde .şimdi kesilen çarçaları saklıyorum muayne zamnı kaynak yaptırırım ve motorum resmen kükrüyor artık .bu işlemide sefaköy emre motorda 20 tlye yaptırdım

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    usta doğru mu anladım ? egzostun uc kısmındakı kapalı yerı kestın... soba borusu gıbı acılıncada susturucuyu cıkardın ıcerden doğrumudur?

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta doğru mu anladım ? egzostun uc kısmındakı kapalı yerı kestın... soba borusu gıbı acılıncada susturucuyu cıkardın ıcerden doğrumudur?
    susturucuyu çıkarmaya gerek kalmadı o haliyle kükreyünde çıkarmadım

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)