SelamlarAdım Emir Burak, İstanbul'da yaşıyorum, Bursa'da Uludağ Üniversitesinde okuyorum. Regal Raptor'lara üniversitede tanıştığım bir arkadaş sayesinde ilgi duymaya başladım. O günden beri de favorimdir aslında
Motora uzun yıllardır ilgi duyarım ama ailede ve çevremde pek motorcu olmadığı için ne ehliyet alabildim ne de motor. Artık vakti geldi diyorum. Önce ehliyeti, sonra motoru alacağım kısmetse. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Motoru üniversiteye götüreceğim için ve daha ehliyetim bile olmadığından Bursa'da almam daha sağlıklı olur sanırım ya da burdan alıp kargoyla göndericez. İstanbul'da ve Bursa'da sıfır olarak dd250e satan yerler nereleridir? Taksit imkanı vs. oluyor mu? olmuyorsa sıfır motor alamam zaten, 2. ele yöneleceğiz o vakitte. Her neyse, derdimi anladınız sanırım, yardımlarını bekliyorum
Şimdiden memnun oldum
![]()

Yok
İstanbul/Bursa
B Rh (+)
Adım Emir Burak, İstanbul'da yaşıyorum, Bursa'da Uludağ Üniversitesinde okuyorum. Regal Raptor'lara üniversitede tanıştığım bir arkadaş sayesinde ilgi duymaya başladım. O günden beri de favorimdir aslında