Cümleten hoşbulduk.
Celil abi makineyi alalı 2 ay oldu, onun için sübap ve karbüratör ayarı falan yaptırmadım. Elimden geldiğince zinciri yağlıyorum, sağını solunu kontrol ediyorum. Celil abi kaza dediğim kaldırıma çıktım çok ciddi birşey değil aslında, yani performansı bu kadar etkiler mi sizce? Sonra servise getirdim, far falan kırılmıştı kaldırımda ki babalara denk geldiği için, onu falan değiştirmiştim. Fenerbahçe MK motorda ki Cüneyt Usta birşey olmadığını söylemişti mekanik anlamında. Kırılan far, plaka ışığı, sinyal vs..' yi değiştirdik, ondan sonra bir problem olmamasını bekliyordum. Km. bozuk diye düşünüyordum hep ama baktım ki problem bundan kaynaklanmıyor.
Eski performansımı geri istiyorum
Emix senin makine gerçekten iyiymiş, rahmetli olmasaymış iyiymiş. Sübap ve karbüratör ayarı nasıl yapılır? Pahalı bir işlemmidir? Elim biraz anahtar, tornavida tutar. Ben yapabilir miyim?

Nerede yaptırmak daha doğru olur? Bostancı sanayide yaptıran arkadaşlar olmuş sanırım, okumuştum daha önce ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Performansları ciddi derecede arttırdığını ancak garanti problemi yaşamamak için gitmenin doğru olmadığını yazmışlardı. Bu arada benim garanti problemim yok
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi günler dilerim.