Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalama 80-100 tl gibi
    Daha uyguna olmaz mı diye sana sorasım geldi valla :mrgreen: Ücret biraz fazla durduk yere yaa, birde usta bulmak falan, sanırım biraz böyle devam edeceğim o zaman. Bu arada sübap ayarı ve karbüratör ayarı ne sıklıkla bozuluyor? Belli bir km. ortalaması var mı bozulması için? Gerçi Emix' de yeni aldığı motora bile yaptırdığını yazmış ama, tekrar sormak istedim.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha uyguna olmaz mı diye sana sorasım geldi valla :mrgreen: Ücret biraz fazla durduk yere yaa, birde usta bulmak falan, sanırım biraz böyle devam edeceğim o zaman. Bu arada sübap ayarı ve karbüratör ayarı ne sıklıkla bozuluyor? Belli bir km. ortalaması var mı bozulması için? Gerçi Emix' de yeni aldığı motora bile yaptırdığını yazmış ama, tekrar sormak istedim.
    valla hocam karbiratör ayarı yaz kış olarak ayarlanıyor ancak sibop ayarı uzun km'ler sonrasında yapılıyor benim ertesi günü yaptırmamın sebebi motorum iyi toplanmamış heryeri gıcır gucur oynayıp ses çıkartıp bol bol vibrasyon yapıyordu motor ayarlarıda yapılmamış doğru düzgün zoraki yaptırdım iyikide yaptırdım 3-4 bin km'de bir kontrol ederim milimlik ayar bozulsun hemen yaptırırım saat gibi çalışacak illaki :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,682
    Beğenilmiş
    7,111
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sibop ayarının belli bir km si yok ama uzun zaman gider ayar istedigini fazla yakıt yakması çekişten düşmesi ve vibrasyonun az artmasıyla anlarsın hava ayarı emix dediği gibi yaz kış ayarlamak çokda zorunlu değil makinada sorun yoksa kurcalatmıyacan tamirciler bir yeri yaparken başka bir yerin ayarını bozabilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)