Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,683
    Beğenilmiş
    7,111
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90 a 90 hiçbir sorun yaratmadı. Mustafa usta da teyit etti, şahane oldu lastikler diye. lastikler 770 liraya geldi 50 lira da takma parası almışlar (anes motordan aldım, anes gel ücretsiz takalım demişti, ama serviste diye uğraşmadım benim leylalığıma geldi o fazladan 50 lira)

normal 250 liklerin ölçülerini bilmiyorum ama piyasada spyder lastiği yok, son metzeleri ben aldım, michelin komple bitmiş. pirelli kimse tavsiye etmiyor. E başka da marka kalmadı benim bildiğim, tavsiye edilen. O yüzden çok şanslı kabul ediyorum kendimi=)

Celil abi belki çekmeceye gelirim bir gün, yüzmeye falan =D O ara sen de bir test edersin, bak gör nasıl kaymak gibi oldu.

=D
    ebatta sorun olmaması iyi olmuş seçenekler çogalır bence şu an lastik yok ama talep oldukça getireceklerdir piyasaya bu sene dünya kadar spyder girdi lastik ihtiyacı oldukça bayilerde harekete geçeçeklerdir
    parasal olarak beni aşar ama imkanı olan muhakkak lastikleri değiştirmeli
    b.çekmeceye geldiğinde muhakkak ara görüşelim

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gönül isterki o fiyat aralığında kaliteli bir lastik almak ancak benide aşıyor IRC vb türevleri 4ever
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)