Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: slmmm

halil ibrahim
    m.y.o. teknıker
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

slmmm

Merhaba
    Ben aranıza yeni üye oldum daha önceden takip ediyordum siteyi ama bu güne kısmetmiş üye olmam. şimdi sizde bir yardım isteyecegım şimdiden tüm yorumlarınız için teşşekkür ederim..

1: ben 250 cc bir motor almayı düşünüyorum .scooter den sonra vitesliye gecerken ilk motorum olacak bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

2: bu arda butce 6000 tl zorlarsam .

3: Kafam karısık açıkcası hangi model alayım hangı marka hangı tur bılemıyorum .hyosung 250 chopper,veya regal raptor2011 DD 250E-9B modeli arasında kaldım baska model varsa bıldıgınız onlarla ılgılıde soyleyebılırsınız.

4:ben ıstanbul'dan ankara'yada gıtmek ıstıyorum gezmek amaçlı ama yolda koyma ıhtımalı olurmu.tıtresım ne kadar regal raptorda balansor varmıs tıtresım için.. anakaraya gıdıp gelebılecek sorunsuz bır motora bakıyorum açıkcası . .

şimdiden çok teşekkur ederim ilginize.

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin öncelikle.

Sitedeki en acemilerden biriyim, o yüzden daha sağlıklı bilgi verecek biri elbet çıkar.

Kendi tecrübemden bahsedeyim. 250cc spyder sahibiyim. Şehiriçi trafik çok zorluyor uzun gidonu ve geniş rike ı nedeniyle. ama hızlandıktan sonra gayet iyi gidiyor. Kullanışı keyifli. Ama E9 tavsiye ederim, başlamak için iyi bir motor değil. Sürebilirsin, ama E9 daha kolay olur. Diğer karşılaştırmaları arkadaşlar yapacaktır. 250 cc regal fiyatları 5000-5500 arası idi en son.

Hyosung kore olduğu için belki daha güvenilir olabilir ama regalde de öyle patlama çatlama duymadım henüz. Şu km den sonra dökülür de denmedi.

Neyse işin ehli arkadaşlar gelsin anlatsın

halil ibrahim
    m.y.o. teknıker
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin öncelikle.

Sitedeki en acemilerden biriyim, o yüzden daha sağlıklı bilgi verecek biri elbet çıkar.

Kendi tecrübemden bahsedeyim. 250cc spyder sahibiyim. Şehiriçi trafik çok zorluyor uzun gidonu ve geniş rike ı nedeniyle. ama hızlandıktan sonra gayet iyi gidiyor. Kullanışı keyifli. Ama E9 tavsiye ederim, başlamak için iyi bir motor değil. Sürebilirsin, ama E9 daha kolay olur. Diğer karşılaştırmaları arkadaşlar yapacaktır. 250 cc regal fiyatları 5000-5500 arası idi en son.

Hyosung kore olduğu için belki daha güvenilir olabilir ama regalde de öyle patlama çatlama duymadım henüz. Şu km den sonra dökülür de denmedi.

Neyse işin ehli arkadaşlar gelsin anlatsın
    öncelikle çok teşekkur ederim degerli vaktını ayırıp yorum yaptıgın için . hyosung servis sıkıntısını duydum . kararsısız dedım ya bıde uzun yolda benı yarı yolda bırakmaması önemlı .

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    dostum hoşgeldin, nisan 2011 de aldığım daytona motorumu satacağım eğer düşünürsen 7bine vereceğim, bi bak istersen ilanım;
    regal raptorun servis sıkıntısı yok, emre ltd sitesinden bakabilirsin servislerine avrupa yakasında benim kullandığım ali usta (beşiktaş) ve motorland (sefaköy) var.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7038484/detay/
    Konu MaRCoS tarafından (21.August.2011 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    eğer 250 lilk bi motor düşünyorsan regal ile hoysug kyaslanamaz beygit,performan ,görüntü,ses. bende daytona var ama senin durumunda kalsam kırpmam gözümün alırım bi ikinci el hoysun 4000 tlye servis işinide düşünmem hiç .inan regalin servisi içler acısıdr parçasını bulamassın gidersin. motorun hariç her türlü piskolajik tedaviyi yaparlar ağzın açık ayrılırsın .regalin 500 km yolu tek seferde gidebileceğini dşünmüyorum ya buji ya zincir kırar .6000 bütçeye ayrca düşürebilirsen arada bi düşüyor250 cc virago yada inroder düşür .

halil ibrahim
    m.y.o. teknıker
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer 250 lilk bi motor düşünyorsan regal ile hoysug kyaslanamaz beygit,performan ,görüntü,ses. bende daytona var ama senin durumunda kalsam kırpmam gözümün alırım bi ikinci el hoysun 4000 tlye servis işinide düşünmem hiç .inan regalin servisi içler acısıdr parçasını bulamassın gidersin. motorun hariç her türlü piskolajik tedaviyi yaparlar ağzın açık ayrılırsın .regalin 500 km yolu tek seferde gidebileceğini dşünmüyorum ya buji ya zincir kırar .6000 bütçeye ayrca düşürebilirsen arada bi düşüyor250 cc virago yada inroder düşür .
    yorumlarınız için teşekkur ederim bende bugun ıkıncı el bı regale bındım neden se içim kaynamadı dıs gorunusunu begenıyordum ama surunce o albenı gıttı sankı. sımdı verdıgınız tavsıyeler için tesekkur edeım.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    merhaba halil ibrahim aramıza hoş geldin
    hyo güzel güçlü makina ama kanuni makinayı iyi temsil edemiyor ve yarını belirsiz
    bizlerde regel raptor var çin makinalarının içinde en iyisi budur ve tek su ve fan soğutmalı modeldir çok uzun yol yaptık uzun yolda makina şişme yapmaz 2011 modellerde blansör oldugu için vibrasyon yok gibi bir şey yolda adamı yormaz ve ayrıca şehir işinde sıcakta dur kalkta fan devreye girip makinayı sogutuyor makina şişmiyor tavsiye ederim karar senin kolay gelsin
    konuyu diger başlıktan buraya taşıdım

slamdunk_tr

6000 tl bütçe ile korumalar dahil 9B alabilirsin.
    istanbul ankara gidiş gelişlerde yolda bırakmaz(iki ayda 5000 km yapmış biri olarak)
    80'e kadar titreşim hiç yok. 80-120 arasında var. Max 120.
    en fazla titreşim 90-95 km aralığında oluyor. Motosikletin normal frekansı ile 5. vitesteki motor devri bu arada uyuşuyor sanırım. 100-110 giderken titreşim azalıyor biraz daha.. O nedenle yokuşları motoru zorlamamak için 80'le düz yolda da 100-110'la gitmeye gayret gösteriyorum.

Eğer bütçen 6000 tl ise, mantıklı bir seçim gibi. Ama titreşim söylediğim şekilde var ve alışık değilsen rahatsız edebilir. Scooter'ında titreşim biraz varsa, 9b ninki çok rahatsız etmez. Şahsen ben alıştım, ilk zamanlar 80kmh nin üztüne çıkmak istemiyordum. Şu anda ise 100-110 rahatsız etmiyor.

Hiç titreşim olmasın istiyorsan veriyorsun 20.000tl alıyorsun vstorm.. :D
    Konu CELİL tarafından (22.August.2011 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    sana yuuuuh diyorum başkada birşey demiyorum aynı fikirde olan birisini bulursan haberleşelim

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana yuuuuh diyorum başkada birşey demiyorum aynı fikirde olan birisini bulursan haberleşelim
    neresini beğenmedin celil abi ,işte hayatında regalden başka motora binmesen sibilatör motorcu emreden kaç para alıyon itiraf et:D
    Konu CELİL tarafından (22.August.2011 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    neresini beğenmedin celil abi ,işte hayatında regalden başka motora binmesen sibilatör motorcu emreden kaç para alıyon itiraf et:D
    hayatında 500km yolmu gittinde atıyon:mrgreen:

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)