öncelikle hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun, foruma yeni üye oldum. motor almayı düşünüyorum ancak ailemin özelliklede annemin bu konuda çok ciddi endişeleri var. bildiğiniz gibi türkiye de ki şöförler maganda gibi araç kullandığından motorcuları tehlikeye atmıyor demekte yanlış olur. ben 20 yaşındayım bursada yaşıyorum üniversiteye gidip gelirken otomobille gidip geliyorum alacağım motor chopper olsun istiyorum böyle orman yollarına dalıp onun egsoz sesi doğanın birleşimi terapi gibi gelsin. oturup bir ağaç dibinde dinleneyim sonra takıp kulaklığı uzanıp motorun yanına müzik dinliyeyim, bunları arabaylada yapabilirim ama zevk alamıyorum sevmiyorum çok fazla otomobil sürmeyi. motorlardan uzağım teknik olarak ama bilgi toplayıp bu isteğimi körüklemelimiyim yoksa söndürmelimiyim onu anlamaya çalışıyorum. hava olsun diye de istemiyorum bunu, ben kimseye karışmadan sürat yapmadan sakince kendi başıma zevk aldığım aracı sürmek istiyorum sadece. bütçem maksimum 5bin liraya kadar olacak. chopper için boyum kısa mı kalır onu bilmiyorum çünkü 1.65boyum var kollar oturuş pozisyonu vs sıkıntı yaşatır mı? r&r aldığımda sıkıntı yaşatır mı?hor kullanmam çok dikkat ederim ama yinede regalin kendine has hastalıkları var mı? regal in sıfırları benim gibi başlangıç için nekadar yada sıfıra gerek var mı? kafa iyice yoruldu düşünmekten.. bana biraz bilgi verin ağbilerim ablalarımsaygılar.

yok
bursa
A Rh (+)
saygılar.