Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Vites problemi hk. ( acil )

Arkadaşlar bende spyder 250 var ve bugün vitesle ilgili bir problem yaşadım bana yardım ederseniz sevinirim. Problemim ise 1. vitese aldıktan sonra boşa alabiliyorum fakat 2. ve 3. ve daha yukarı viteslere alamıyorum bazen vitesler geçiyor ama genelde problem bu ve bugün yapmaya başladı bana tavsiyenız ne olabilir yada arızam ne olabilir. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hareket halındeyken denedıgını varsayarak konusuyorum. motor haraketsızken zaten yapamazsın cunkı dıslıler hareket etmedıgınden sorun cıkarır :D

eger ayaklık ıle vıtes kolu arasındakı boşluk yeterlı degılse yanı sen ayagını o araya soktugunda vıtes boslugunu zaten alıyosan sorun yaratıyo. bende daytona 350 vardı bende yasadım aynı sorunu. vıtes kolunu oradakı ınce uzun vıda ıle bıraz yukarı aldım sorun cozuldu. vıtesı atmadan once o boslugun olması gerekıyo tekrar. 1 e attıktan sonra ayagını cıkar o bosluktan sonra tekrar sok ayagını vıtes kolunun altına 2 ye atmayı bı dene. ıse yarıyosa dedıgım gıbı vıtes kolunu bıraz yukarı kaldırt.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    debryaj ayarlarını kontrol ettir ayırmıyor olabilir

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    sanıyorum regallerin genel sorunu bu, bendede bazen oluyor, aragaz verip sonra vitese atıyorum sorun cözülüyor, genelde ışıklarda bu sorunla karşılaşıyorum.

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bendede 1 den nötre arada bi kafasına göre geçmemekte direnio ışıklarda :P marcos gibi bende gaz verip geçiriom. yanlız bi ara inaona arkadaştaki gibi yüksek viteslerde taş kesildiği oluyodu uzun süre kullanınca.debriyaj elciğinin ordaki vidayı sıkıp yada gevşeterek bu sorun giderilio.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla ben ısıklarda fln durcagım zaman durmadan once zaten 1 e atmıs oluyorum. ısıklarda debrıyaj sıkılı oldugundan problem yok :D ama dedıgım gıbı vıtes kolunu bıraz yukseltın rahat gecıyo vıtesler. yaptım ben oldu :P

onurbahattin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

onurbahattin
    TÜCCAR
     RR Bobber 350
     SAMSUN
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar motorla daha yeni haşır neşir olduğum için kafama takılan şeyleri soruyorum ,
    1.sorum ;bugün bişey farkettim arada 1 vitese zor geçiyor hareketsizken park halindeyken motoru boşa alıp ileri geri biraz oynattığımda geçiyor bu normalmi acaba ?motorum daha 2000km de bu arada ...

2.sorumda ;30 40km de seyrederken km saatinin ordan zııı zııı zııı diye bir ses geliyor içinde birşey dönüyormuş gibi dişli sesi gibi ayak bastığım basamaklarda hissediyorum bazen vuvv vuvv vuuv diye çokmu dinliyorum acaba motoru????
    kardeşim seslere fazla takılma gidişinde bir sıkıntı yoksa diyor

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    1. vitese motoru hafif hareket ettirerek geçirmen çok normal bir durum. dişlilerin birbirini karşılamasını sağlıyorsun.

Gelen sesler için de hareketli parça ve vidaların iyi sıkılmış olduğunu kontrol et
    "CaRPe DieM"

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı onurbahattin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorla daha yeni haşır neşir olduğum için kafama takılan şeyleri soruyorum ,
    1.sorum ;bugün bişey farkettim arada 1 vitese zor geçiyor hareketsizken park halindeyken motoru boşa alıp ileri geri biraz oynattığımda geçiyor bu normalmi acaba ?motorum daha 2000km de bu arada ...

2.sorumda ;30 40km de seyrederken km saatinin ordan zııı zııı zııı diye bir ses geliyor içinde birşey dönüyormuş gibi dişli sesi gibi ayak bastığım basamaklarda hissediyorum bazen vuvv vuvv vuuv diye çokmu dinliyorum acaba motoru????
    Çok abartmamak kaydıyla motordan gelen sesleri dinlemek güzeldir :mrgreen: Bir sorun varsa erkenden farkına varmanı sağlar. Ama bu tarif ettiğin sesler Cihan' ın da dediği gibi vidası gevşemiş bir aparatın titreşim sesi. Hangi aparat olduğunu deneye deneye bulacaksın

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı onurbahattin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir yorumda benden dostum 2500 kmyi geçtim 1. vitese zor geçme herzaman olucak biraz salla debrajı sık bırak alışıyosun haricinde aslında ses herzaman var 30-40km ile giderken duyabiliyorsun sadece km saatinin ordan geldiğini düşündüğün ses bence soğutma karbüratörün ordan geliyo tvsiyem tam kapanan bir kask al daha az ses duyarsın bakımını atlama,iyi ustaya git,1000km de bir yağını değiştir,sabah binmeden önce yeni satın alır gibi üstünde göz gezdir,temiz tutucam diye sürekli yıkama genelde ıslak bezle sil,birde yağlı parlatan spreyin hep yanında olsun yolun açık tekerin sağlam bassın

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)