Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Ruhsatımı kaybettım yardım lutfen

selam arkadaslar. bugun kozyatagı- acıbadem e-5 arasında ruhsatımı dusurdum sanırım. suan kayıp ne yapcam bılmıyorum kafam fecı bozuk.

ama motru yenı aldıgım ıcın ruhsatın ıcınde emnıyetten adresıme gonderılmesı gerekn kısım yoktu. sadece ruhsatın dıger (motor bılgılerının yazdıgı ) kısım ıle trafık sıgortam ve noter satıs sozlesmem vardı. sımdı ben trafık sıgortamı tekrar sorunsuz cıkarta bılırım sanırım yaptırdıgım yerden. ve o sıgortam ıle emnıyete gıdıp ruhsatın ordakı kısmınıda alabılırım dıye dusunuyorum. noter satıs sozlesmesı zaten gereksız o saatten sonra da. ruhsatın dıyer kısmı ( motor bılgılerının yazdıgı kısım) nolcak. bunun cezası fln varmıdır?

basına gelmıs bırı varsa bı yardım etsın nolur.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    korakola gidip tutanak tutturacaksın geçici bi kağt verecekler eline ruhsat yerine geçen .kısa bi süre içinde yeniden ruhsat çıkaracaksın .rutsat kavbetmek suç değil sanırım o yüzeden bi cezasıda yok.tek mafrasın ruhsat harcı olu.r sigortanıda kaybettiysen .anlaşmayı yaptığın yerden bir süret daha alabilirsin
    geçmiş olsun

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öyle kolay anlattınkı ıcım rahatladı :D yarın bı gıdıyım once sıgortamı alıyım. sonra trafıge gıdıyım onlardakı ruhsatın bı kısmını alıyım.hala gondermedıler adresıme cunkü. dıyer kısmı ıcınde bakalım neler yapıcaklar. baya yardımcı oluyosun usta sen bıze yaa saolasın

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    noterde satısı yaptıktan sonra ruhsatımı eve gondermelerı gerekıyodu henuz gondermemıslerdı tabı... bende gıdıp sıgortacımdan zorunlu sıgorta polıcemın kopyasını alıp karakola gıttım. rushatın onlardakı kısmını aldım. şasi numarasının yazdıgı kısım ıcınde once sürücüler dernegıne gıdıp ek 1 belgesı doldurmam gerrekıyomus (15tl) sonra muayene ıstasyonuna gıdıp muayene tescılını yaptırmam gerekıyo (fıyatını bılmıyorum onun) sonra karakoldan randevu alcam ınternet uzerınden ve gıdıp evraklarımı teslım etcam onlarda ruhsatımın sası numarasının yazdıgı kısmıda vercekler bana(75tl)

yanı kendınızı kaybedın ruhsatınızı kaybetmeyın usta fecı urastırıyolar...

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    noterde satısı yaptıktan sonra ruhsatımı eve gondermelerı gerekıyodu henuz gondermemıslerdı tabı... bende gıdıp sıgortacımdan zorunlu sıgorta polıcemın kopyasını alıp karakola gıttım. rushatın onlardakı kısmını aldım. şasi numarasının yazdıgı kısım ıcınde once sürücüler dernegıne gıdıp ek 1 belgesı doldurmam gerrekıyomus (15tl) sonra muayene ıstasyonuna gıdıp muayene tescılını yaptırmam gerekıyo (fıyatını bılmıyorum onun) sonra karakoldan randevu alcam ınternet uzerınden ve gıdıp evraklarımı teslım etcam onlarda ruhsatımın sası numarasının yazdıgı kısmıda vercekler bana(75tl)

yanı kendınızı kaybedın ruhsatınızı kaybetmeyın usta fecı urastırıyolar...
    Geçmiş olsun tekrar hocam. Eğer muayene istasyonunda kayıtları tutuyosalar ki kesin tutuyolardır, yine muayeneden geçmek zorunda kalmaman gerekir. Sadece sana muayeneden geçtiğne dair bir belge vermeleri gerek ve bu belgeye para ödemen gerek(diye tahmin ediyorum).

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işallah öyledir kardeşim. zaten motor 2011 model. ilk 4 yıl muayeneden muaf ki bunlar :D sadece belge parası alır alcaksa. yapacagı tek şey motorun üzerindeki şasi numarasını kontrol etmek hjepsi o. yarın sölerim size neler oldugunu. nekadar tuttugunu

başınıza gelmez işallah ama bılgınız olur hıc değilse

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,683
    Beğenilmiş
    7,111
    alper geçmiş olsun dediğin gibi EK1 formu doldurup trafiğe vereceksin onlarda senden ruhsat harçını alacaklar bu arada sende istediğin bir muayene istasyonundan randevü alacaksın onlarda senden 70 tl tespit ücreti alacaklar oradan alacagın tespit belgesinide trafige götüreceksin onlarda sana bilmem kaç gün sonra gel ruhsatı al diyecekler kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)