Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

ceket eldiven kask vb yardim ve yorumlariniz lutfen

Arkadaslar merhaba. Motor konusunda cok deneyimsiz fakat bir okadar da istekliyim. Bu yuzden 2 gun once hem a2 ehliyet hemde ayak ustu bir 2006 model rr250e 9b aldim. Ctesi ogleden sonradan beri ilce merkezinde baya yol katettim sanirim. Yani dun ve bugun. 2 gundur de guvenlik acisindan cok arastirma yaptim. Fakat deneyimsiz oldugum icin anlamiyorum. Cekete kesin ihtiyacim var. Internette yazilanlar ce koruma ve koruma pedi. Arasindaki farknedir.sirttada koruma olsun istiyorum. Sirt koruma pedi yeterli mi yoksa sizce oda mi ce korumali olmali. Alacagim malzemeler kaliteli, ucuz ve beni iyi korumali bana ceket, eldiven, kask onerileriniz nelerdir. Yardimlariniz icin Simdiden tesekkur ediyorum.

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaslar ben tokatta yasiyorum. Burada beklentilerimi karsilayacak urunler satan biryer oldugu konusunda endiseliyim. O yuzden temin edebilecegim yer veya web yavsiyeleriniz olirsa da sevinirim. Son sorum; internet siparisini dusundugumuzde ceket, kask , eldiven ve baska almam gereken sey varsa onerinize gore onlarin beden ayarlarini nasil bilirim. 1.80 boy 70 kiloyum. Tesekkur ederim.
    .

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    sahibinden com dan 2ci el bir kask birde mont alsan yeterli olur düşüncesindeyim.

Fuatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fuat akbaş
    öğrenci
     hyosung gt250r
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arioh kask al deri alcaksanda hudsondan al eldivenide kafana göre al bişey

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    LS2 marka(ispanyol) çeneden açılır kasklar var. Bu kask, kasklar için yapılan standart prosedür testlerde(ECE 22'ydi sanırım) 4 yıldız almış bir kask. Fiyatı 170-200TL arasında değişiyor. 4 yıldız güvenlik açısından oldukça yeterli demek. 5 yıldız alan kasklar'ın fiyatları çok uçuk ve sayısı da çok az zaten. Fiyat/Kalite açısından en iyilerden bir tanesi.
    Bende iki adet var.

Mont için, eğer kışın da kullanacaksan, %100 su geçirmez bir mont alman gerekir. Bu şekilde araştırma yapmalısın. Yok yağmur çamurda binmeyeceğim diyorsan gerek yok. Güvenlik açısından dirseklerdeki ve omuzdaki koruma malzemelerinin kalitesi önemli. Bunların da kaliteli olup olmadığını montun içerisindeki marka/beden yazan bezden kontrol edebilirsin. Burada da yukarıda bahsettiğim güvenlik standart'ına göre test edilip geçtiğini söyleyen bir ibare yazması yeterli olur. Büyük ihtimalle ingilizce yazıyor olacak. Bilinen marka montların çoğu zaten bu güvenlik testini geçmeyen mont yapmayacağı için direkt bu markalara yönelebilirsin.

Bende Frank Thomas marka dört mevsim %100 su geçirmeyen bir mont var. Fiyatı 170 Euro gibi bir rakamdı sanırım.

Dizlik ve eldiven'i de aynı mantıkla alabilirsin. Onları halletmek daha kolay sanırım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)