Merhaba. Bugün itibari ile bende motorumu almış ve aranıza katılmış bulunuyorum. Forumu baştan aşağı inceledim, almayı düşündüğüm motor hakkında ki bilgi ve görüşleri analiz ettim. Motorumdan beklentilerim ile karşılaştırdım ve dd100e modelini aldım. Özellikle İnci hanımın eski motoru olan dd100e hakkındaki görüşlerini dikkat ile takip etmeme rağmen, malesef kendimi bu choppercığı almaktan alı koyamadımÇünkü en başta görüntüsü, ağırlığı, otomatik oluşu ve dış görünüşü ile istediğim gibi oynayabilecek olmam benim için başta gelen en önemli artıları. Ayrıca şehir içi haricinde kesinlikle kullanmayı düşünmediğim için ( Düşündüğüm zaman ve kendimi yetiştirdiğim zaman uzun yol için ayrı alırım ) bu motor çok uygun geldi. Evet biraz parça sıkıntısı var ama zamanla bunun aşılacağını düşünüyorum. Yolda 10 tane motor görüyorsam 2 si regal raptor artık. Bu sayının zamanla daha da artacağını düşünüyorum. Şu an için motorun performansı gayet güzel görünüyor. Motorcu bir tanıdığıma gösterdim o da gayet güzel dedi. Sadece dış görünüşü ile oynamam gerekiyor. Onuda zamanla yavaş yavaş yapıcam kısmet olursa. Herkese kazasız belasız sürüşler.

Dadyw 100e
İstanbul
B Rh (+)
Çünkü en başta görüntüsü, ağırlığı, otomatik oluşu ve dış görünüşü ile istediğim gibi oynayabilecek olmam benim için başta gelen en önemli artıları. Ayrıca şehir içi haricinde kesinlikle kullanmayı düşünmediğim için ( Düşündüğüm zaman ve kendimi yetiştirdiğim zaman uzun yol için ayrı alırım ) bu motor çok uygun geldi. Evet biraz parça sıkıntısı var ama zamanla bunun aşılacağını düşünüyorum. Yolda 10 tane motor görüyorsam 2 si regal raptor artık. Bu sayının zamanla daha da artacağını düşünüyorum. Şu an için motorun performansı gayet güzel görünüyor. Motorcu bir tanıdığıma gösterdim o da gayet güzel dedi. Sadece dış görünüşü ile oynamam gerekiyor. Onuda zamanla yavaş yavaş yapıcam kısmet olursa. Herkese kazasız belasız sürüşler.