Hocam kusura bakma tam anlayamadım 1. yimi sıkıcam 2.yimi?:? 2 side sıkılı gibide..
ve standart kavrama, elcikten kaç cm uzaklıkta olmalıdır?
Uploaded with ImageShack.us
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)Hocam kusura bakma tam anlayamadım 1. yimi sıkıcam 2.yimi?:? 2 side sıkılı gibide..
ve standart kavrama, elcikten kaç cm uzaklıkta olmalıdır?
Konu guento tarafından (12.September.2011 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)2 noludan ayar yapman gerekiyor fakat resime göre seninki sonuna kadar sıkılı o vidanın biraz daha dışarıda ve ayar payı olması gekir sola doğru vidayı 2 diş aç bak kavrama ne duruma geliyor ayar yaptıktan sonrada 1 noluyu saga doğru çevirerek sıkıştıracaksın eger oradan ayar yapılamıyorsa o zaman debriyaj telinin motora girdiği yerde ayar somunları göreceksin oradan ayarlamayı dene sonuç olarak yapılan ana işlem telin gerginlik ayarını yapmak kolay gelsin![]()
Konu CELİL tarafından (12.September.2011 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)önceki resimde ki "2." yi 1-2 tur gevşettip, "1." yi sıktığımda, "debriyaj kolu" daha sert ve kavraması daha yukarıda oluyor; "2." ve "1." en dibe sonuna kadar sıktığımda ise "debriyajı kolu" daha boşluklu ve kavrama noktası çok az aşağı iniyor;nerdeyse istediğim gib ama yeteri kadar değil..
Acaba aşağıda bunlardan birini mi sıkmalıyım? Hata yapmak istemediğimden ayrıntılı soruyorum; kusura bakmayın...
Konu guento tarafından (12.September.2011 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)