Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Erhan Önel
    Grafik Tasarım
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

350cc Spyder hakkında küçük sorular?

Öncelikle merhaba, siteyi 1 ay kadardır takip ediyorum bugun üye oldum ve almayı düşündüğüm spyderla ilgili bir kaç sorum olacak.
    1.Korumalık takabilirmiyiz? (bu soru sorulmus fakar tam bı cevap alınamamıs bu yuzden tekrar sormak ıstedım.
    2.Baktıgım hiç bir spyderda geniş yan çantalar sisybar vs. yoktu bunu sebebi nedir motorun yanları çanta takmaya elverişli değilmi?
    3. ben istanbul tekırdag arası gidip gelmek için ve Marmara Adasının virajlı ve güzel cevrelı yollarında gezinmek istiyorum virajlı yollarda spyderın geniş açı dönüşleriyle ilgili problem yaşarmıyım yoksa genıs acıda dönme olayını frumlarda çok mu abartılmış?
    4.Sahibinden sitesinde satılan neredeyse tum spyder ler alınmıs ve cok kullanılmadan satılmak ıstenmekte bunun anlamı nedır?

ve son olarak Spyder kullanıcıları ıcten dogru bı sekılde neden almalıyım neden almamalıyım yazabilirlerse çok memnun olurum. önerileri varsa baska motorlarla ılgılı tavsıye edersenız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkürler.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,682
    Beğenilmiş
    7,111
    Merhaba erhan aramıza hoş geldin
    soruların için yardımcı olmaya çalışayım
    1- spyder ların orjinal koruma demiri yok makinalar tarz bir model olduğundan taleb olmadığından firması getirmiyor koruma takmak istersen özel yaptırman gerekli bira tuzlu olabilir
    2-sisibar orjinalinde var tarzdan dolayı söküyorlar daha güzel duruyor çanta içinde heybe tarzı çantalar takılabiliyor farklı çantalarda uydurulabilir fakat makinaya pek yakışmıyor spyder tamimiyle görüntü özellikli bir makinadır yürürü ve makinası diğer modellerden farklı değil
    3- uzun yoldaki virajlarda sürmek çok keyifli makina virajlara yatarak giriyor ve çok keyif veriyor tabii lastiklere dikkat üzerinde gelen lastikler çok iyi değil iyi bir marka takdırıncaya kadar dikkatli kullanmak gerek şehir içinde dar dönüşlerde makinanın turu yok o biraz zorluyor
    4- satılan makinaların bir çogu cc büyütmek için satıyor ayrıca aslında pek satmakta istemiyorlar piyasayı yokluyorlar fiatlarına bakarsan sıfır makinayla nerdeyse aynı fiatlarda yani o fiata satılması zor
    5- çin bir makina alacaksan speder kasa makina seri üretim ve bu fiata başka bir alternatif yok tabii çin makinalardan kusursuzluk beklememek lazım parasına göre en iyi makina kolay gelsin

Erhan Önel
    Grafik Tasarım
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok teşekkürler bu modelı arastıran dıger arkadaslarımız ıcın de guzel bılgıler verdın.Az çok soru işaratlerım gitti.Peki Kullanıcı arkadaslar motor hakkında bir kaç şey söyleyebilirlermi çok sorun yaşıyorlarmı vs..?

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    eğer 350cc daytona ilgini çekerse benim makina satılık

Erhan Önel
    Grafik Tasarım
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler Abicim Daytona da güzel ama spider tip bakımından çok hosuma gitti

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)