| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)röne parka nasıl gidilir... sahilyolundan yeşilköye doğru gelirken ataköyü geçtikten sonra deniz harp okulunun egıtım alanı gelir. hemen önünüzde yok ikiye ayrılır. sağdan devam edeceksınız. ust geçidi geçtikten sonra solunuzda hava harp okulunun girişi kalır. devam edıyoruz yeşilköy ışıkları gelır. o ısıklardan sola dönüpte gidilebilir ama karısıktır bıraz. sız duz devam 150-200 metre sonra fln solunuzda kı 2. yada 3. sokak olmalı röne park diye hakı yeşıl ufak bı tabela goreceksınız. sap tabeladan yolu bıtır röne parkın gırısındesın. buarada çok salak bı sokaktır o ısık fln yoktur mahalle arası gıbı bısı. aman dıkkar edın ısıkları gectıkten sonra tabelayı gorene kadar hızınızı alcak tutun
V strom
istanbul
0 Rh (+)yav be 1 günde ancak bu kadar organize olunur .bu günü yazalım kenara da unutmayalım .reşat gideriz beraber , ayrıca ben yolu bilemem diyenler için ömür boynerin önünde buluşup gidebilriz
V strom
istanbul
0 Rh (+)birde satt 12 30 maden ben kahvaltıyı orda yaparım ozmn gelirken 10 adet simit puaça kapıp gelirim sizlerde takviye edersiniz![]()
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)yaa benım pazar gunu hatuna sozum var ama.... buaksam buluscaz bırazdan. bi bahane bulursam valla yanınızdayım :D
V strom
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar şöyle birşey yapsak
buluşma saati 11:30 yaa 12:00 olsun kimse eveinde kahvaltı yapmasın
aramızda bir bölüşüm yapalım kahvatı erzakları için
biri 1 kg peybir biri 1 kg zeytin biri börek biri salam biri plastik tabak çatal getirse
rezil bi kahvaltı yapsak hep beraber keyifli olur
öğer olur deseniz
ben ne geticeğimi yazayım hemen
10 simiti + 6,7 ekmek
birde gideceğimiz mekanda çay 1,5 tl malum pahalı biraz
mekana gideceğimiz zaman mekan sahipleriyle konuşup 1 tlye inirisek değmeyin keyfimize

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar yorumlara bakılırsa buluşma saatini 11 00 çekmek daha dogru olacak böylece hem kahvaltı yapmak isteyenler hemde işi olup gelemecek arkadaşlar için daha uygun görünüyor aynı düşüncede iseniz buluşma saatii 11.00 olsun
,
mekana dışarıdan yiyecek getirmeye musade ediyorlarmı bilmiyorum sonuçta oradada yiyecek satılıyordur tabii fiatı tuzludur yakın birileri varsa sorsun bana çok uzak kalıyor![]()
Konu CELİL tarafından (16.September.2011 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)