çok güzel birgündü katılan herkese teşekkürlervideoda çok güzel olmuş ellerine sağlık
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd250E-9
İstanbul
0 Rh (+)çok güzel birgündü katılan herkese teşekkürlervideoda çok güzel olmuş ellerine sağlık
hyosung gt250r
istanbul
B Rh (+)ilk defa bu kadar çok kişi motor sürdüm gerçekten çok güzeldi herkese teşekkürler. okul başlıyor lanet olsun kışta geldi nasıl beklicem seneye kadar 2 ekime kadar bi toplu etkinlik daha olsa azcık uzun yol yapsak süper olur. benle alican bankoyuzbanko diyenler gelmiyor(alıntı : CELİL)
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar çok güzel bir toplantı oldu herkese çok teşekkürler şu havalar bozmadan işallah yine tekrarlarız
zeko resimler harika olmuş emeğine saglık![]()
YOK
İSTANBUL
A Rh (+)Evet güzel vakit geçirdik ve en hoş kısmı toplu halde yola çıkmak oldu ama fazla yol yapamadık işte ne yapalım sağlık olsun resimler gerçektende güzel elinize ve emeğinize sağlık![]()
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)tam da istanbulda olmadığım ana denk gelmiş. gelmek isterdim walla.artık bi dahakine.. gerçi 26sından sonra yine yokum 3 ekime kadar ama :(
DD250 E10
İstanbul
A Rh (+)Uyuyakalınca (akşamdan kalınca :D) hiç kadraja girememişiz doğru düzgün :D
DD 250 E9
İstanbul
0 Rh (-)Arkadaslar merhaba bizde toplantıya gelmek sizlerle tanışmak birlikte sürmek istedik ama bir takım nedenlerden dolayibelli bir saatten sonra motora vakit ayirabildik dolayisiylada gelemedik birde bu arada biz motorda 3 kisi yolculuk yapanlardaniz ben esim ve köpeğimiz tabi hal böyle oluncada kapalı mekan açık mekan gibi etkenler bizi etkilemiş oluyorneyse eğer Anadolu yakasindada birbulusma olursa kısmet oraya diyelim
ee ben uye oldum artık şimdi sıra eşimde
![]()
Merhabalar
Biraz önce esim uye oldu dedim bende oliyimevet esiminde dediği gibi biz motorumuza 3 kisi biniyoruz ve çok keyif alıyoruz.Umarım bir gun bir toplantıda tanisiriz sizlerlede neyse herkese keyifli forumlar
![]()
Suzuki Bandit 600 S
İstanbul
A Rh (-)Yağmur çamur olmadan bir gezinti daha yapalım. Şöyle bol ağaçlı virajjjlı bir yol yapalım azcukKatılan herkese teşekkür.
Dip not : Resimler ve video çok güzel gerçekten emeğinize sağlık.
Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)