Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 7 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 567
Toplam 65 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 65 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alpay Bazarbaşı
    Bilgisayar yazılım
     Suzuki Bandit 600 S
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Burcin&ilker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar
    Biraz önce esim uye oldu dedim bende oliyim evet esiminde dediği gibi biz motorumuza 3 kisi biniyoruz ve çok keyif alıyoruz.Umarım bir gun bir toplantıda tanisiriz sizlerlede neyse herkese keyifli forumlar
    Alıntı İlker&Burcin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba bizde toplantıya gelmek sizlerle tanışmak birlikte sürmek istedik ama bir takım nedenlerden dolayibelli bir saatten sonra motora vakit ayirabildik dolayisiylada gelemedik birde bu arada biz motorda 3 kisi yolculuk yapanlardaniz ben esim ve köpeğimiz tabi hal böyle oluncada kapalı mekan açık mekan gibi etkenler bizi etkilemiş oluyor neyse eğer Anadolu yakasindada birbulusma olursa kısmet oraya diyelim ee ben uye oldum artık şimdi sıra eşimde
    Aramıza Hoşgeldiniz.
    Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Arkadaslar merhaba bizde toplantıya gelmek sizlerle tanışmak birlikte sürmek istedik ama bir takım nedenlerden dolayibelli bir saatten sonra motora vakit ayirabildik dolayisiylada gelemedik birde bu arada biz motorda 3 kisi yolculuk yapanlardaniz ben esim ve köpeğimiz tabi hal böyle oluncada kapalı mekan açık mekan gibi etkenler bizi etkilemiş oluyor neyse eğer Anadolu yakasindada birbulusma olursa kısmet oraya diyelim ee ben uye oldum artık şimdi sıra eşimde
    aramıza hoşgeliniz ,acaba seyir halinde iken bi fotouz varmı merak ettim şimdi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,710
    Beğenilmiş
    7,116
    Merhaba İLKER ve BURÇİN aramıza hoş geldiniz
    turlarda ,toplantılarda sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız bir sonraki toplantıya sizleride bekliyoruz

İlker Dumduru
    Saha temsilcisi
     DD 250 E9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba arkadaslar hosbulduk fotografa gelince seyir halinde henüz yok ama zaten birlikte sürerken bolbol göreceksiniz

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Burcin&ilker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar
    Biraz önce esim uye oldu dedim bende oliyim evet esiminde dediği gibi biz motorumuza 3 kisi biniyoruz ve çok keyif alıyoruz.Umarım bir gun bir toplantıda tanisiriz sizlerlede neyse herkese keyifli forumlar
    Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Vala resimden ziyade canlı görmek isterim 3 kişilik halinizi yaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sayfa 7 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 567

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)