motor satılmıştır.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
NC750X-Boxer
İstanbul Pendik(Anadolu Yakası)
A Rh (+)motor satılmıştır.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Hadi hayırlı olsun abicim, bahaneyle seninle tanışmış olduk![]()
Fz6 Fazer
Tokat
A Rh (+)hayırlı olsun. bende tam şanzımana talip olacaktım![]()
.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hayırlı olsun bu fiata komple makinayı alan arkadaş çok şanslı![]()
NC750X-Boxer
İstanbul Pendik(Anadolu Yakası)
A Rh (+)herkese teşekkürler,
evet çok uygun fiyata verdim,ihtiyacı olan faydalansın diye.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Merhaba Arkadaşlar,
Sabri ile irtibata geçtim ancak motoru alan arkadaşın bilgileri yokmuş kendisinde. Sabri' den kimin aldığını öğrenebilir miyiz acaba? Foruma üye olduğunu düşündüğüm için sormak istedim. Eğer egzozları kullanmayacaksa, yani lazım değilse, kendisinden satın almak isterim. Benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Telefon numaram 0532 465 34 65. Özeldende mesaj atarsa numarasını bende arayabilirim.
Herkese iyi günler.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar biliyorum ki bu arkadaş içimizden birisi![]()
Lütfen ama kimse çıksın ortaya
Bu arada şaka yapıyorum, yazı bazen yanlış anlaşılıyor, onun için açıklama yapayım dedim![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Abi gel beni dinle sen gönder şu egzosu Ankara'ya, ben burda üstüne "MUAYENEDEN MUAFTIR" yazdırıp bi de mühür falan ayarlayayım.![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Yaa Ali Usta' yla hallettik çok şükür, onun egzozları takip gittim muayeneye hallettim çok şükür ama, ben aldığımda üzerinde açık egzoz vardı. Dünden beri Ali Usta' nın egzozunu kullanıyorum, eziyet çekmişim bunca zaman
Onun için benim çıkma orjinal egzoz bulmam şart arkadaş
Siz siz olun sakın egzozunuzu açtırmakla falan uğraşmayın. Yakıtdada sıkıntı oluşturuyor, seside belli bir yerden sonra yormaya başlıyor. İstanbul içi sıkıntı değil ama uzun yolda ciddi anlamda yoruyor :( Onun için benim muhakkak kapalı egzoz bulmam lazım, daha doğrusu işlem görmemiş
![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Ali Usta' yla da halledemeseydim en kötü Ankara' ya sana gönderecektim zaten abicim son çare![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)