Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kaza!!!

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

kaza!!!

cumartesi günü saat 5.30 sularında kadıköy harem yol ayrımında e-5 in ortasında yürüyen bi adama çarptım. adam bırden karsıma cıktı ve soluna bakmıyodu bıle. hızım 80 fln dı. kornaya bastım öyle farkettı benı panıkledı kaçamadı. ön arka butun frenlerı kıtledım sanırım 60 la fln gırdım adama. evden cıkmadan 5 dk oncesındede annem bayılmıstı gata ya götürdü ambulans, yanına gıdıyodum bende. ambulansına bızım komsu bınmıstı banada yer kalmadıgı ıcın motoru cıkarmıstım garajdan. arkamada ambulansa bınen kadının kardesı atladı. kaskı yoktu gelme dedım okadar kaskın yok bısı olur polıs fln kıtler bızı dedım dınletemedım. illede geldi benımle...
    ruhsatım daha emnıyetteydı yenı cıkarmıstım ehlıyet kursunada yenı yazılmıstım. a2 yoktu anlıcagınız. gercı 3 yıldır fln motor kullanıyorum ama ne fayda....
    adama carpacağımı farkedınce yatıramadım motoru arkamdakı yuzunden depoyu sıktım bacaklarımla oylece gırdım.
    arkamdakı kafasını benım kaska carptı sol gozu kapandı dıkıs atmıslar estedık cerrahıde suan 10 gun daha yatıcak hastanede.sikayetcı olmamıs. carptıgım adam taburcu olmus olay gunu, sıkayetcı olmamıs. şukur durumu ıyımış. benım ıkı dırsekte asfalttan yandı. kaskımın sol tarafı tamamen kazındı. sağ bilegim ve sağ ayagım burkulmus ben yerde takla atarken sanırım sağ ayagım sargıda suan. motoru bağladı polıs tabı dırek yedıemnıne vermıs. trafıkten men etmıs. motorda gordugum kadarıyla sol debrıyaj ayagı yamulmus aynalar cızılmıs sol egzostumun sadece arka tarafında 3 santımlık bı cızık var. bırazda yag dokulmustu yere. nasıl okadar saglam cıktı motor anlamadım tabı gorunen kısım bu.
    kımse olmedıgı ve kımse şikayetci olmadıgı ıcın cumartesı gecesı saaat 11 de ıfademı alıp saldılar benı.bugunde annemı cıkardık hastaneden anlatamadım kazayı durumu ıyı degıl zaten.
    yarın özgurluk parkının yanındakı trafık subeye gıtcam.bakalım nedır cezamız. sonrada yedı enımene gıdıp motoru cıkartcam oradan da tamıre. sonrada garaja cekıp ehlıyetımı alana kadar bıraz ara verıcam.
    buarada sıstemden baktım cekıcı ucretı 60 tl yazıyo benım plakayı sorgulattıgımda. 7 emıne telefon actım 120 lıra dedı cekıcıye. sıstemde 60 gozukuyo dedım geldıgınde cekıcıyle bı konusursun dedi.anlayamadım....
    neyse kafamı dagıtmak ıcın yazdım herkese tesekkurler
    ama sız sız olun su ehlıyetlerınızı alın ve kasksız kesınlıkle bınmeyın motora, kımseyıde bındırmeyın...

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    kardeşim büyük büyük geçmiş olsunnn....
    bu halinede 1000lerce kez şükret allaha.. daha kötüsü de olabilirmiş, annenin duası üzerindeymiş demekki... allah sanada annenede arkandaki yolcunada ail şifalar versin kardeşim.. motor çizilir bozuluri ehlişyet alınır trafiğe çıkar yine.
    iyiki sende yolcunda çarptığın adamda ciddi bişiy yokmuş..
    annenin durumu da inşallah düzelir kardeşim :(
    tekrar geçmiş olsun

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    kardeş çok geçmiş olsun ,çok üzüldüm umarım böle bi durumu bidaha yaşamazssın

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun usta. Ehliyet falan tabii gerekli ama önemli olan umarım bir daha kaza bela gelmez başına.

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    verilmiş sadakan varmış daha kötüsü olabilirdi, allah korumuş.

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

enginogurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin Oğurlu
    Tuning Modifiye
     dd250E-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gecmiş olsun allah daha beterinden saklasın kimseye bişey olmaması buyuk şanş rabbim hepimizi kazalardan belalardan uzak tutsun

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Büyük geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden korusun. Hiçbirimize kaza bela vermesin

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Geçmş olsun arkadaşım.. Çok çok geçmş olsun..

Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alpay Bazarbaşı
    Bilgisayar yazılım
     Suzuki Bandit 600 S
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok çok geçmiş olsun. Hepinize acil şifalar dilerim. Çok daha dikkatli olmamız lazım önlemlerimizi tam almakta fayda var. Bu gün bende Mecidiyeköyden Büyükçekmece'ye doğru yola çıktım Mahmutbey gişelerini geçtim hızım 70-80 civarı nerden geldiğini anlamadım sanırım bir taştı bacağıma geldi çektim 10 dk ayağımı sıvazladım acıdan. Sonra çıkarttım dizliklerimi giydim, önceden giysem bişi olmucaktı. Dönüş yolunda e-5 i tercih ettim, etmeseydim keşke resmen tuzaklar la dolu B.çekmece - Avcılar yolu yol karanlık metrobüs kazıları bir yandan yollar bozuk çizik Esenyurt kavşağını geçince yol daralıyor sağ taraf mıcırımsı kaygan bir hale gelmiş hız 60 motor bir ara altımdan kaydığını hissettim son anda toparladım kaçtım sola Avcılar - Büyükçekmece yollarında olan arakadaşlar lütfen dikkatli olun hızlı gitmeyin nolur nolmaz.
    Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,682
    Beğenilmiş
    7,111
    Alper çok geçmiş olsun böyle bir kazayı çok ucuz atlatmıssın kaza hiç ummadıgımız düşünmediğimiz zamanda oluyor hiçbir şey yapamıyor insan tek yapabilecegimiz fuul korumalı motora binmek annene sana ve diğer arkadaşa çok geçmiş olsun :(

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)