cumartesi günü saat 5.30 sularında kadıköy harem yol ayrımında e-5 in ortasında yürüyen bi adama çarptım. adam bırden karsıma cıktı ve soluna bakmıyodu bıle. hızım 80 fln dı. kornaya bastım öyle farkettı benı panıkledı kaçamadı. ön arka butun frenlerı kıtledım sanırım 60 la fln gırdım adama. evden cıkmadan 5 dk oncesındede annem bayılmıstı gata ya götürdü ambulans, yanına gıdıyodum bende. ambulansına bızım komsu bınmıstı banada yer kalmadıgı ıcın motoru cıkarmıstım garajdan. arkamada ambulansa bınen kadının kardesı atladı. kaskı yoktu gelme dedım okadar kaskın yok bısı olur polıs fln kıtler bızı dedım dınletemedım. illede geldi benımle...
ruhsatım daha emnıyetteydı yenı cıkarmıstım ehlıyet kursunada yenı yazılmıstım. a2 yoktu anlıcagınız. gercı 3 yıldır fln motor kullanıyorum ama ne fayda....
adama carpacağımı farkedınce yatıramadım motoru arkamdakı yuzunden depoyu sıktım bacaklarımla oylece gırdım.
arkamdakı kafasını benım kaska carptı sol gozu kapandı dıkıs atmıslar estedık cerrahıde suan 10 gun daha yatıcak hastanede.sikayetcı olmamıs. carptıgım adam taburcu olmus olay gunu, sıkayetcı olmamıs. şukur durumu ıyımış. benım ıkı dırsekte asfalttan yandı. kaskımın sol tarafı tamamen kazındı. sağ bilegim ve sağ ayagım burkulmus ben yerde takla atarken sanırım sağ ayagım sargıda suan. motoru bağladı polıs tabı dırek yedıemnıne vermıs. trafıkten men etmıs. motorda gordugum kadarıyla sol debrıyaj ayagı yamulmus aynalar cızılmıs sol egzostumun sadece arka tarafında 3 santımlık bı cızık var. bırazda yag dokulmustu yere. nasıl okadar saglam cıktı motor anlamadım tabı gorunen kısım bu.
kımse olmedıgı ve kımse şikayetci olmadıgı ıcın cumartesı gecesı saaat 11 de ıfademı alıp saldılar benı.bugunde annemı cıkardık hastaneden anlatamadım kazayı durumu ıyı degıl zaten.
yarın özgurluk parkının yanındakı trafık subeye gıtcam.bakalım nedır cezamız. sonrada yedı enımene gıdıp motoru cıkartcam oradan da tamıre. sonrada garaja cekıp ehlıyetımı alana kadar bıraz ara verıcam.
buarada sıstemden baktım cekıcı ucretı 60 tl yazıyo benım plakayı sorgulattıgımda. 7 emıne telefon actım 120 lıra dedı cekıcıye. sıstemde 60 gozukuyo dedım geldıgınde cekıcıyle bı konusursun dedi.anlayamadım....
neyse kafamı dagıtmak ıcın yazdım herkese tesekkurler
ama sız sız olun su ehlıyetlerınızı alın ve kasksız kesınlıkle bınmeyın motora, kımseyıde bındırmeyın...

RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)