Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

LeMoGRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ulvi Dinçer Dülgeroğlu
    Müzisyen
     Yok
     Gümüşhane-Trabzon-Sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

V Motor ve Arka Lastik

Herkese merhaba .. yaza doğru aranıza katılmak için elimden geleni yapıyorum :lol:

Gelir gelmez bir kaç sorum olacak.

Nette V motorlu raptorlar gördüm. Raptorumu 1-2 yıl kullandıktan sonra motorunu değiştirmek mantıklı bir hareket olur mu?

Ayrıca arka lastiği için bir takım değişiklikler yapılabilir mi?

Ya da ileri bir şase alıp V motoru onun üstüne takmak mı daha mantıklı olur?

Nie bu soruları sordum, çünkü Spyder' ın şasesini gerçekten seviyorum. Aranızda böyle deneyim yaşayan kişiler varsa fikirlerini dinlemek isterim.. İyi sürüşler ..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,859
    Beğenilmiş
    7,136
    Merhaba ulvi nette gördügün V motorlar özel yapım seri üretim yok yurt dışında var türkiyeye getirmiyorlar
    makinaya sonradan V motor koymak hayali pek çogumuzda var fakat türkiye şartlarında önce maliyet sonra resmi işlemlerden dolayı pek mümkün olmuyor
    arka latiği genişletme işlemini diger markalarda özel yaptıranlar var ama makinayı çok yorar agır gelir ve çok büyük rakamlara yapılıyor o yüzden astarı yüzünü geçer
    spyderde dediğin modifiyeleri yapana raslamadım kolay gelsin

Ulvi Dinçer Dülgeroğlu
    Müzisyen
     Yok
     Gümüşhane-Trabzon-Sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim Celil abi .. Motoru güçlendirmeden arka lastiği genişletmek motoru yorar dediğin gibi. Henüz motorum yok zaten . Merak ettiğim birçok sorunun cevabını aldım bu forum sayesinde (herkese teşekkürler). Bulamadığım tek cvp buydu cvapladığın için sağol.

Bu arada motoru güçlendirdik varsayalım. Başka bir forumda 2 sene öncesine ait bir yazı gödüm. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Belki aranızda görenler olmuştur. Yazının yazıldığı forumda bahsettiğim kişinin motorunun resmi kaldırılmıştı göremedim ama kendisi açıklamalarda bulunmuş. Arka cantın iç kısmını kesip başka bir canta monte ederek lastiği büyütmüş. Bu durumda çaprazlamayı engelliyor sanırım tam anlayamadım ama paylaşmak istedim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,859
    Beğenilmiş
    7,136
    o rakadaş MT den sanırım sinyal elcik gibi dış tadilatlar yaptı ama gerisi proje olarak kaldı
    jantı genişletince arka lastiğin girdiği arka çatalıda genişletmek lazım yoksa lastik sığmaz oda çok daha büyük bir iş

Ulvi Dinçer Dülgeroğlu
    Müzisyen
     Yok
     Gümüşhane-Trabzon-Sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Anladım abi. Arkadaş TC ' den bu arada. Bilgiler için teşekür ederim Celil abi

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Güçlendirmeden kastınız? bizim motorlar'da zannediyorumki en fazla dişlileri büyütürsünüz.

güçlü bir motor veya güçlü bir VMotor oturtmadığınız sürece başka ne türlü güçlendirirsiniz bilmiyorum ancak bizim makinalarda 290 300 CC'den fazla CC artışı yapamazsınız ki 40 50 CC'içinde motoru ne açarım ne masraf yaparım

gidip özel döküm ultra hafif bir jant yaptırmadığınız sürece çok ciddi anlamda yoracaktır motorunuzu hani tek kişi gene havanızı yaparsınız keyifli keyifli gezersiniz ancak 2 kişi motor zorlanacaktır. fazlasıyla
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Ulvi Dinçer Dülgeroğlu
    Müzisyen
     Yok
     Gümüşhane-Trabzon-Sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Güçlendirmeden kastım V motordu.. İleride birgün olurda maddi imkanlarım daha iyi olursa diye . Merak işte.

İlgilendiğin için teşekkürler Emix

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı LeMoGRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güçlendirmeden kastım V motordu.. İleride birgün olurda maddi imkanlarım daha iyi olursa diye . Merak işte.

İlgilendiğin için teşekkürler Emix

ileride inş maddi imkanların daha iyi olur ancak uğraşmaya değmez oturtmasını geçtim evrakları adamı linç ediyor resmen ;)
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

snopy413 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan yörük
    matbaacı
     regal raptor daytano 350cc
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı LeMoGRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba .. yaza doğru aranıza katılmak için elimden geleni yapıyorum :lol:

Gelir gelmez bir kaç sorum olacak.

Nette V motorlu raptorlar gördüm. Raptorumu 1-2 yıl kullandıktan sonra motorunu değiştirmek mantıklı bir hareket olur mu?

Ayrıca arka lastiği için bir takım değişiklikler yapılabilir mi?

Ya da ileri bir şase alıp V motoru onun üstüne takmak mı daha mantıklı olur?

Nie bu soruları sordum, çünkü Spyder' ın şasesini gerçekten seviyorum. Aranızda böyle deneyim yaşayan kişiler varsa fikirlerini dinlemek isterim.. İyi sürüşler ..

kayseride iranlı motor ustam var o gün yanına gittiğimde bana elimde 600cc yarış motorunun motoru var ve senin spydere takıyım dedi bende olurmu dedim oda tam olur kitap gibi dedi önünü kaldırarak git dedi bende v motor varsa takalım dedim elime düşsün takalım diyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)