Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cpiler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cem Piler
    Proje Yöneticisi
     Hyosung GV250
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    arkadaşın bahsettiği dd100 benimdi bugün sattım.kısmetse bi tane 250lik buldum pazartesi almayı planlıyorum.tavsiyem şudur dd100 alacaksan al ben 4 ay kullandım bi sıkıntı çıkarmadı ama arkadaşların dediği gibi 4 ay zor dayandım satmamak için çünkü yetmiyo doyurmuyo olmuyo karar senin :D

Mert Seçkin
    Öğrenci
     YOK
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cpiler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşın bahsettiği dd100 benimdi bugün sattım.kısmetse bi tane 250lik buldum pazartesi almayı planlıyorum.tavsiyem şudur dd100 alacaksan al ben 4 ay kullandım bi sıkıntı çıkarmadı ama arkadaşların dediği gibi 4 ay zor dayandım satmamak için çünkü yetmiyo doyurmuyo olmuyo karar senin :D
    Yorumunuz için teşekkürler. 250cc'Lik almaya çalışacağım. Birde benim boyum 1.70 motosikleti görmedim. Bulunduğum yerde satan kimsede üstüne bindiğimde ayağımın ucuyla basarım yoksa tam basabilir miyim yere :D Ne bilim öyle uzaktan bakınca çok yüksek görünüyor sele :D Veya yamaha ybr125'in üstünde rahat bir poziyosda durabilir miyim ? Şuan aklımda hala Yamaha'da var RR DD250E-10 harika ama çin malı olması beni endişelendiriyor. Birde yamaha 4bin tl Raptor 5000 TL arada bir fiyat farkıda var.

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Manwe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumunuz için teşekkürler. 250cc'Lik almaya çalışacağım. Birde benim boyum 1.70 motosikleti görmedim. Bulunduğum yerde satan kimsede üstüne bindiğimde ayağımın ucuyla basarım yoksa tam basabilir miyim yere :D Ne bilim öyle uzaktan bakınca çok yüksek görünüyor sele :D Veya yamaha ybr125'in üstünde rahat bir poziyosda durabilir miyim ? Şuan aklımda hala Yamaha'da var RR DD250E-10 harika ama çin malı olması beni endişelendiriyor. Birde yamaha 4bin tl Raptor 5000 TL arada bir fiyat farkıda var.

Chopper motorların selesi çok yüksek olmaz genellikle 100 ve 125 cc raptorlarda 1.70 ile çok kolay yere basarsın.2. soruna gelince yamaha sonuçta bir çinli değil buda onu dayanıklılık açısından iyi yapar.Bu karşılaştırma her forumda yapılır zaten.Eğer paran varsa,dayanıklılık iyi olsun diyorsan yedek parçaya biraz fazla para ödemek istiyorsan yamaha tabiki.Ama ben hep şunu savundum forumlarda.Motoruna iyi bakarsan çinlide olsa başka birşey de olsa seni yarı yolda bırakmaz..

Saygılar.

Mert Seçkin
    Öğrenci
     YOK
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Açıkçası bir şey söylemek zor. Regal Raptor'dan bir çok kişi memnun ama alırsam dd125 e alacağım. Dost sen bu motora sahipsin sence nasıl ?

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Manwe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası bir şey söylemek zor. Regal Raptor'dan bir çok kişi memnun ama alırsam dd125 e alacağım. Dost sen bu motora sahipsin sence nasıl ?

1- 150 cc den çekiş ve görünüm açısından daha iyi.
    2- Yakıt 150 ye göre biraz fazla (çift silindir olmasından dolayı)ama normalde kokluyor.
    3-ilk kalkışlar başka 125 e de bindim biraz ağır kalıyor.
    4-Alırken sorduğumda genenllikle motor suğukken zor çalışır diyorlardı.Şuana kadar böyle bir soruna rastlamadım.
    5-Piyasadaki çinli Chopper 125\150 CC sınıfındaki en iyi makine.
    6-Fabrika çıkışı lastikler vasat düzeyde imkan varsa direk değiştir.
    7-Ses 10 üzerinden 6 eksoz deldirirsen mükemmel bir ses çıkıyor.Ama etraftakiler sana bundan dolayı kızabilir
    8-Genel olarak donanımları diğer tüm çinlilere göre daha sağlam.Şuana kadar bana kronik bir sıkıntı çıkarmadı.Çok ufak sorunlar çıkıyor onlarada zamanla zaten müdahale ettiğin için problem çıkmıyor.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.

Bu arada Celil ağabey motor açılmıyomu ne geçen artçıyla iken çok hafif meğilli yolda 105km/h gördüm.

Saygılar.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,675
    Beğenilmiş
    7,111
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- 150 cc den çekiş ve görünüm açısından daha iyi.
    2- Yakıt 150 ye göre biraz fazla (çift silindir olmasından dolayı)ama normalde kokluyor.
    3-ilk kalkışlar başka 125 e de bindim biraz ağır kalıyor.
    4-Alırken sorduğumda genenllikle motor suğukken zor çalışır diyorlardı.Şuana kadar böyle bir soruna rastlamadım.
    5-Piyasadaki çinli Chopper 125\150 CC sınıfındaki en iyi makine.
    6-Fabrika çıkışı lastikler vasat düzeyde imkan varsa direk değiştir.
    7-Ses 10 üzerinden 6 eksoz deldirirsen mükemmel bir ses çıkıyor.Ama etraftakiler sana bundan dolayı kızabilir
    8-Genel olarak donanımları diğer tüm çinlilere göre daha sağlam.Şuana kadar bana kronik bir sıkıntı çıkarmadı.Çok ufak sorunlar çıkıyor onlarada zamanla zaten müdahale ettiğin için problem çıkmıyor.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.

Bu arada Celil ağabey motor açılmıyomu ne geçen artçıyla iken çok hafif meğilli yolda 105km/h gördüm.

Saygılar.
    evet motor açılıyor olabilir işallah öyledir zamanla kendine gelir

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)