Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım, mesajı yazmışsın, 6 saat sonra da kimse henüz cevap yazmadı diye biraz sitemkar bir mesaj daha yazmışsın. Sonuçta burası bir forum, kimse online 7/24 başında oturmuyor bilgisayarın. Biraz sabretmelisin bence.

Ayrıca Bu forum'un yarısı şanzıman sorunu ile alakalı yazılarla dolu. Biraz daha araştırırsan, sorunun cevabını direkt bulabilirsin belki.

Anlıyoruz seni, motorunun problemini bir an önce çözmek istiyorsun - ki inşallah hemen çözersin - ama biraz daha sakin ve sabırlı olmakta fayda var.

Motosiklet ustalarının her biri başka bir şey diyor genelde. Bilmeyen sıkıyor bir şeyler. Yapacak pek bir şey yok. Bir tanesine güveneceksin. Ali Usta bu motorların her civatasını defalarca sökmüş biri. O nedenle iyi bir seçenek olabilir. Tabi şöyle bir şey de var. Gereksiz yere kurtarılabilecek bir parçayı,uğraşmamak için, komple değiştirebilir belki ama bu da motoruna hiç bir zarar etmez. Sadece cebine biraz dokunur.
kardeş birincisi mesajım sitemkar değildi. dikkat ettiysen sonunda gülümsemişim. ikincisi, ben ikinci mesajı yazarken 15 kişi görüntülemiş ve yorum sıfırdı. sen merak etme ben yeterince sakin ve sabırlıyım. seni veya forumdan yorumlarımı senin gibi karşılayan başka arkadaşlar olduğunu bilsem emin ol tekrar yazmazdım. dolayısıyla aynı zamanda yeterince düşünceliyimdir. forum uda araştırdım. söylediğin gibi şanzuman sorunları var, fakat benim sorduklarımla alakalı yok. bu söylediklerini bana yardımcı olmak uğruna yazdığını düşünerek sadece sana teşekküredebilirim. ve son olarak sanıyorum bana bu mesajı yazarken pekte güzel anlar geçirmemiş olduğunu anlıyorum. sinirlerine hakim olmalısın. burası yardım arayan, yardım etmeye çalışan, bilgilendiren ve bilgilendirilenlerle dolu olan bir site. site kurallarına uyulduğu sürece sanıyorum herkes istediği yorumu istediği şekil ve zamanda yapar. özürdiliyorum ama o kişilere bende dahilim.. yine de teşekkür ederim.